Prima pagină » International » Kate Middleton şi-a donat părul copiilor bolnavi de cancer. Decizie înduioşătoare, înainte să fie diagnosticată chiar ea cu boala

Kate Middleton şi-a donat părul copiilor bolnavi de cancer. Decizie înduioşătoare, înainte să fie diagnosticată chiar ea cu boala

27 mart. 2024, 12:48,
în International

Puțină lume știe că în urmă cu ceva timp Kate Middleton şi-a donat părul, într-o acțiune caritabilă, copiilor bolnavi de cancer. Deși acțiunea Prințesei de Wales a avut loc în mod anonim, informația s-a aflat destul de repede în mass-media. Acum, însă, Kate Middleton se confruntă cu teribila maladie pentru care, în 2018, a participat la acțiunea caritabilă.

Kate Middleton trece prin clipe dificile, după ce a fost diagnosticată cu o formă de cancer și urmează o cură de chimioterapie. Prințesa de Wales a transmis un mesaj public, pe 22 martie 2024, precizând și cât de greu a fost să le transmita copiilor această veste. Totuși, puțină lume își mai amintește de gestul făcut de soția Prințului William, în urmă cu mai mulți ani. Atunci, și-a donat părul copiilor bolnavi de cancer!

Kate Middleton şi-a donat părul copiilor bolnavi de cancer

Kate Middleton a transmis public, în data de 22 martie 2024, că se confruntă cu o boală grea, și anume cancerul. Nu se știe ce tip de cancer are Prințesa de Wales, însă mai mulți medici din Marea Britanie au vorbit despre condiția medicală a acesteia. Diagnosticul crunt primit din partea doctorilor au făcut-o pe soția Prințului William să se retragă temporar din activitatea publică. Diagnosticul l-a primit după ce a fost supusă unei intervenții chirurgicale în zona abdominală. Operația a avut loc în luna ianuarie a acestui an, iar rezultatele postoperatorii au arătat că are o formă de cancer.

Însă, readucem în actualitate un gest pe care Kate Middleton l-a făcut în urmă cu aproximativ 6 ani și care a înduioșat opinia publică. În anul 2018, Prințesa de Wales și-a donat părul copiilor bolnavi de cancer. De-a lungul vremii, soția Prințului William a luat parte la mai multe acte de caritate. Deși donația a fost anonimă, s-a aflat rapid în presa internațională despre gestul lăudabil al femeii.

Părul a fost donat pentru „Little Princess Trust”, o organizație caritabilă care se ocupă de confecționarea perucilor din păr natural. Perucile sunt destinate persoanelor care își pierd părul, în urma chimioterapiei. Prințesa de Wales donase aproximativ 18 de centimetri din părul ei, în urmă cu șase ani.

Cum i-a venit ideea donării părului

Pentru că hairstylistul său a spus că ar fi avut părul mult prea lung, Kate Middleton a decis să-l scurteze. Astfel, faptul că a decis să renunțe la o parte din păr a făcut-o să ia decizia de a-l dona către o organizație caritabilă.

„Când Joey se apucase de treabă și tăia șuvițele lui Kate, prințesei i-a venit ideea de-a face ceva bun cu părul în loc să-l arunce. I-a spus și lui Joey la ce s-a gândit, iar acesta a considerat ideea extraordinară.

Părul prințesei a fost trimis pe numele altei persoane, pentru ca organizația să nu știe că provenea dintr-o sursă regală. Aceștia știau doar că aparținuse unei femei donatoare din zona Kensington”, potrivit Dailymail.co.uk.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 august 2024
06 august 2024