Prima pagină » Radio » Actualitate » Kate Middleton, omagiu adus prințesei Diana, la funeraliile Reginei. Nici cumnata Meghan nu s-a lăsat mai prejos

Kate Middleton, omagiu adus prințesei Diana, la funeraliile Reginei. Nici cumnata Meghan nu s-a lăsat mai prejos

15 sept. 2022, 14:09,
BZI.ro, în Radio

Kate Middleton, soția prințului William, i-a adus un omagiu prințesei Diana, în timp ce participa la la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Odată cu moartea Reginei, Kate a primit titlul de Prințesă de Wales, care i-a aparținut, în timpul vieții, soacrei sale. Totodată, nici Meghan Markle nu s-a lăsat mai prejos, făcând un gest de respect la adresa Reginei defuncte.

Kate Middelton, noua Prințesă de Wales, a avut o apariție statuară miercuri, în timpul evenimentelor de la Londra, cu ocazia funeraliilor Reginei Elisabeta a II-a. Soția Prințului William i-a adus un omagiu puternic Reginei, dar și soacrei sale, Prințesa Diana. Nici Meghan, Ducesa de Sussex, nu s-a lăsat mai prejos.

Kate Middleton, omagiu adus prințesei Diana, la funeraliile Reginei

Imaginile emoționante cu familia regală, reunită în jurul sicriului Reginei Angliei, în timpul procesiunilor de la Palatul Buckingham, fac înconjurul lumii. În multe dintre fotografii, Kate Middleton (40 de ani), noua prințesă de Wales, este în prim-plan. Unul dintre cele mai emoționante momente a fost imortalizat în timpul slujbei de miercuri, de la Westminster Hall, când Kate a plecat capul și a închis ochii în fața sicriului Reginei. Tot ea i-a adus răposatei suverane un alt omagiu puternic. Soția Prințului William a purtat broșa cu frunze care i-a aparținut Reginei și pe care suverana a afișat-o la Seul, pe 21 aprilie 1999, scrie People.

Bijuteria cu perle și diamante nu este singurul accesoriu cu mesaj din ținuta de doliu a lui Kate. Prințesa de Wales a purtat cerceii cu perle Collingwood în formă de lacrimă, ai soacrei sale, Prințesa Diana. Aceștia au devenit un laitmotiv al aparițiilor lui Kate, căci au fost afișați la cele mai importante angajamente regale. Și la ședința foto pe care a realizat-o în ianuarie, la împlinirea vârstei de 40 de ani, soția lui William a purtat aceste bijuterii speciale.

Gestul lui Kate are o încărcătură emoțională puternică, fiind o dovadă de respect și de recunoștință pentru Prințesa Diana, al cărei titlu l-a moștenit. După moartea Reginei Elisabeta a II-a, Kate Middleton a primit titlul de Prințesă de Wales, devenind, astfel, prima prințesă de Wales după Diana. Un alt moment emoționant suprins de fotografi o are tot pe Kate în prim plan. Aceasta a plecat capul și a închis ochii în fața sicriului Reginei, în timpul slujbei de la Westminster Hall.

Meghan Markle a purtat cerceii primiți de la Regină

Nici Meghan Markle nu s-a lăsat mai prejos și a făcut un gest de respect în timpul procesiunile de la Palatul Buckingham, ale Reginei Elisabeta a II-a, care a murit pe 8 septembrie, la 96 de ani. Soția Prințului Harry a purtat cerceii cu perle și diamante pe care i-a primit de la răposata suverană, anunță pe contul de Twitter bijutierul Casei Regale. Funeraliile de stat ale Reginei vor avea loc luni, 19 septembrie, la Westminster Abbey, anunţă BBC.

Sicriul reginei se află acum la Westminster Hall, unde va rămâne timp de patru zile, pentru a permite publicului să îi aducă un omagiu, a anunţat Familia Regală, într-un comunicat oficial. Regina Elisabeta a ll-a a murit joi după-amiază, în data de 8 septembrie, succesiunea la tron fiind acum asigurată de Charles, fiul cel mare, care a devenit rege.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *