Prima pagină » International » Kate Middleton, mesaj ascuns la prima apariție publică. Ce semnificație au cerceii și broșa purtate

Kate Middleton, mesaj ascuns la prima apariție publică. Ce semnificație au cerceii și broșa purtate

17 iun. 2024, 11:29,
în International

Kate Middleton pare să fi transmis un mesaj ascuns la prima apariție publică după ce s-a aflat de diagnosticul de cancer. Prințesa de Wales a participat în weekend la parada organizată anual cu ocazia zilei de naștere a suveranului britanic. Totodată, Kate Middleton a precizat în mediul online ce înseamnă pentru ea evenimentul Trooping the Colour.

Prințesa de Wales a participat, sâmbătă, 15 iunie, la Trooping the Colour, parada organizată anual cu ocazia zilei de naștere a suveranului britanic. Aceasta a fost prima apariție a Prințesei de Wales, la aproape trei luni de când a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer și a anunțat că se retrage, pentru o perioadă, din viața publică. La finalul zilei, soția Prințului William a revenit în mediul online cu un mesaj în care a vorbit despre ce a însemnat pentru ea evenimentul de sâmbătă, potrivit Unica.

Kate Middleton, mesaj ascuns la prima apariție publică

Înainte de paradă, Kate Middleton a oferit noi detalii cu privire la starea ei de sănătate, pe fondul tratamentului cu chimioterapie pe care îl urmează în lupta cu cancerul. În fotografia distribuită pe rețelele de socializare, Prințesa de Wales poartă o pereche de cercei cu perle, care au o semnificație simbolică ascunsă.

După o absență de șase luni din viața publică, Kate Middleton i-a încântat pe fanii regali înainte cu o zi de parada Trooping the Colour de anul acesta, când a oferit detalii despre sănătatea ei. Prințesa de Wales a anunțat că a făcut progrese, alături de o fotografie care o înfățișa sub un copac uriaș. Îmbrăcată într-o pereche șic de blugi, un blazer și un tricou, Kate privea în depărtare, cu părul dat după ureche, dezvelind astfel o pereche de cercei de perle Annoushka. Elegante și discrete, picăturile de perle sunt o caracteristică obișnuită a garderobei Prințesei și au fost purtate de mai multe ori din 2012.

Interesant este că pentru ceremonia Trooping the Color de a doua zi, când Kate s-a alăturat familiei ei pe balconul regal pentru a sărbători ziua de naștere „oficială” a Regelui Charles, Prințesa Catherine a ales să poarte o altă pereche de cercei cu perle, dintr-un motiv puternic.

Kate Middleton a optat pentru perle datorită conotațiilor lor istorice, pe fondul luptei ei cu cancerul. Umila perlă, care a fost adorată anterior și de regretata Prințesă Diana, apare în mai multe piese cheie ale bijuteriilor regale și, în multe culturi, este adesea asociată cu aducerea norocului purtătorului, potrivit The Mirror.

Se crede că perla delicată simbolizează, de asemenea, iubirea, sănătatea, norocul și prosperitatea și ar putea fi modalitatea lui Kate de a-și manifesta dorința unei recuperări rapide.

Broșa, un semn al numirii ei militare, a adăugat o notă plină de emoție aspectului ei. Coordonându-se cu prințesa Charlotte, ținuta lui Kate a prezentat o rochie albă ca zăpada cu ornamente negre, în timp ce Charlotte a purtat un șablon negru cu ornamente de fildeș.

Ce a transmis Prințesa de Wales după Trooping the Colour

Kate Middleton a decis să revină în viața publică, pe cât îi permite starea de sănătate, iar evenimentul de debut a fost Trooping the Colour. Sâmbătă, Prințesa de Wales a participat alături de soțul ei, Prințul William, și cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, la parada tradițională organizată cu ocazia zilei de naștere a Regelui Charles.

Îmbrăcată într-o ținută albă cu detalii negre, creată de Jenny Packham, Prințesa Catherine a strălucit atât în trăsură, cât și la balconul Palatului Buckingham.

Toți ochii au fost îndreptați asupra soției Prințului William, pe care toți susținătorii regali o așteptau. La scurt timp după încheierea festivităților, Kate Middleton a revenit în mediul online, unde a distribuit câteva imagini de la paradă, alături de un mesaj plin de recunoștință.

„O zi memorabilă la Parada de Ziua Regelui. De la Gărzile Irlandeze, care au împărtășit culoarea, până la vederea atât de multor fețe aflate pe The Mall, vă mulțumesc că ați făcut din aceasta o zi memorabilă”, a scris Kate pe pagina sa oficială de Instagram.

În imaginile distribuite de Prințesa de Wales, aceasta apare zâmbind, alături de Prințul William și copiii lor, Regele Charles și regina Camilla, precum și momente din timpul paradei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *