Prima pagină » International » Kate Middleton, internată în spital. A fost operată. Anunțul făcut de palatul Kensington

Kate Middleton, internată în spital. A fost operată. Anunțul făcut de palatul Kensington

17 ian. 2024, 22:40,
în International

Kate Middleton a fost internată în spital. A fost operată și va rămâne în spital pentru încă 10 – 14 zile. Anunțul făcut de palatul Kensington. Kate Middleton este internată în spital, de marți, 16 ianuarie. Anunțul a fost făcut de palatul Kensington, fiind dezvăluite detalii despre starea de sănătate a prințesei de Walles.

Potrivit casei regale, soția prințului William a fost internată ieri pentru o operație abdominală planificată, care a fost un succes. Însă, în comunicat se menționează că prințesa de Wales va rămâne spitalizată încă 10-14 zile înainte să se întoarcă acasă pentru a-și continua recuperarea.

Kate Middleton își va relua îndatoririle publice abia după Paște

Mai mult, se menționază că Middleton își va relua îndatoririle publice abia după Paște, la îndrumarea mediciilor.

Un purtător de cuvânt al palatului Kensington a declarat astăzi la ora 14:00, un mesaj cu privire la starea de sănătate a lui Kate Middleton.

„Alteța Sa Regală Prințesa de Wales a fost internată ieri la Clinica din Londra (n.r- un spital privat) pentru o intervenție chirurgicală abdominală planificată.Intervenția chirurgicală a avut succes și este de așteptat ca ea să rămână în spital timp de zece până la paisprezece zile, înainte de a se întoarce acasă pentru a-și continua recuperarea. Pe baza sfatului medical actual, este puțin probabil ca ea să se întoarcă la îndatoririle publice înainte de Paște.

Prințesa de Wales apreciază interesul pe care îl va genera această declarație. Ea speră că publicul va înțelege dorința ei de a menține cât mai multă normalitate pentru copiii ei; și dorința ei ca informațiile ei medicale personale să rămână private. Palatul Kensington va oferi, prin urmare, actualizări cu privire la progresul Alteței Sale Regale doar atunci când există informații noi semnificative.

Prințesa de Wales dorește să își ceară scuze tuturor celor preocupați pentru faptul că trebuie să-și amâne viitoarele îndatoriri. Ea așteaptă cu nerăbdare să recupereze cât mai multe posibil și cât mai curând posibil.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`