Prima pagină » International » Kate Middleton face progrese în lupta cu cancerul. Prințesa a trecut la etapa a doua a tratamentului

Kate Middleton face progrese în lupta cu cancerul. Prințesa a trecut la etapa a doua a tratamentului

31 mai 2024, 10:45,
BZI.ro, în International

Kate Middleton, soția Prințului William, face progrese în lupta cu cancerul, aceasta depășind deja prima etapă a tratamentului. Prințesa de Wales se simte destul de bine și tolerează medicația din schema de chimioterapie. În altă ordine de idei, principala preocupare a lui Kate Middleton sunt cei trei copii pe care îi are cu Prințul William.

Kate Middleton nu a mai fost văzută în public în ultimele luni, după ce a anunțat în martie că a fost diagnosticată cu cancer. Cu toate acestea, acum vin și primele vești bune din lupta Prințesei de Wales contra teribilei maladii.

Kate Middleton face progrese în lupta cu cancerul

Până de curând, Prințesa a urmat un tratament împotriva acestei boli crunte. Surse apropiate de Casa Regală au mărturisit recent că soția Prințului William se simte bine după chimioterapie, ea tolerând foarte bine medicamentele.

„A fost o mare ușurare faptul că ea tolerează medicamentele și că se simte mult mai bine”, a declarat apropiatul familiei regale.

Anunțul privind îmbunătățirea stării de sănătate a lui Kate Middleton a fost făcut recent, după ce publicația britanică Express a relatat că Prințesa de Wales a fost văzută în public alături de familia sa.

În luna martie, Kate a anunțat pe Instagram că a fost diagnosticată cu cancer și se va retrage pentru o perioadă de la viața publică.

„Am vrut să profit de această ocazie pentru a vă mulțumi personal pentru toate mesajele minunate de susținere și înțelegere în timp ce mă recuperez după operație”, spunea atunci Kate Middleton.

Principala preocupare a lui Kate Middleton sunt cei trei copii

După ce a făcut anunțul trist, Kate Middleton a mărturisit că își dorește intimitate pentru perioada tratamentului, iar principala sa preocupare în lunile ce urmează sunt cei trei copii, pe care vrea să îi protejeze pentru lunile grele ce urmează.

„Prioritatea ei rămâne asupra copiilor ei mici – Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Ea este susținută pe deplin de prințul William, care s-a dedicat recuperării ei.

Mama și frații ei au fost, de asemenea, dedicați recuperării ei, iar alți membri ai familiei au intervenit pentru a sprijini tânăra ei familie”, a continuat sursa respectivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *