Prima pagină » Cultural » Kate Middleton a avut prima apariție publică la „Trooping the Colour”. Cum arată acum prințesa de Wales

Kate Middleton a avut prima apariție publică la „Trooping the Colour”. Cum arată acum prințesa de Wales

17 iun. 2024, 08:42,
BZI.ro, în Cultural

Kate Middleton a avut prima apariție publică la „Trooping the Colour”, cu ocazia regelui Charles al III-lea. De la Crăciun, Regina Elisabeta a II-a a absentat din aparițiile publice.

Lipsa sa a fost cauzată de o intervenție chirurgicală abdominală complicată, urmată de tratament chimioterapic pentru cancer. Recent, spre bucuria poporului britanic, regina a revenit în lumina reflectoarelor, etalând din nou zâmbetul său cald și eleganța desăvârșită care o caracterizează.

Din caleașă, unde se afla alături de cei trei copii, Kate a adresat un salut zâmbitor mulțimii care o aclama.

Kate Middleton, prima apariție publică la „Trooping the Colour”

Toți s-au adunat la Palatul Buckingham pentru parada militară anuală „Trooping the Colour”, care celebrează aniversarea monarhului britanic. Kate și copiii ei, prinții George, Charlotte și Louis, au urmărit evenimentul de la o fereastră a palatului.

Deși ziua de naștere a regelui Charles al III-lea este pe 14 noiembrie, tradiția face ca întreaga țară să sărbătorească în luna iunie, când există mai multe șanse de vreme bună. Totuși, la Londra a plouat. Norii s-au împrăștiat în momentul în care familia regală a salutat mulțimea din balcon. Kate a arătat impecabil.

Într-un mesaj personal rar postat vineri seara, însoțit de o fotografie în grădina reședinței din Windsor, soția moștenitorului tronului britanic a dezvăluit că face progrese în lupta împotriva bolii, dar că încă nu a depășit complet dificultățile. Palatul Kensington nu a oferit detalii despre tipul de cancer de care suferă prințesa.

„Oricine trece prin asta știe că există zile bune și zile rele. În cele rele te simți slab, sleit de puteri și trebuie să îi dai timp corpului tău să se întremeze”, a scris Kate, care are 42 de ani.

Jennie Bond, comentator regal: „E limpede că face un tratament dur. Catherine a vorbit despre acele zile cumplite când chiar simți că nu te poți ridica din pat. Declarația ei mi se pare candidă, emoționantă și sinceră”.
În postarea sa, prințesa de Wales a mai spus că abia așteaptă să ia parte la câteva angajamente publice în cursul verii.

Kate Middleton face progrese în lupta cu cancerul

Până de curând, Prințesa a urmat un tratament împotriva acestei boli crunte. Surse apropiate de Casa Regală au mărturisit recent că soția Prințului William se simte bine după chimioterapie, ea tolerând foarte bine medicamentele.

„A fost o mare ușurare faptul că ea tolerează medicamentele și că se simte mult mai bine”, a declarat apropiatul familiei regale.

Anunțul privind îmbunătățirea stării de sănătate a lui Kate Middleton a fost făcut recent, după ce publicația britanică Express a relatat că Prințesa de Wales a fost văzută în public alături de familia sa.

Recent, Kate Middleton a avut prima apariție publică la „Trooping the Colour”, cu ocazia regelui Charles al III-lea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *