Prima pagină » Cancan » Karmen Minune și soțul ei divorțează. Doar cinci ani a durat căsnicia

Karmen Minune și soțul ei divorțează. Doar cinci ani a durat căsnicia

03 sept. 2024, 09:32,
Cezar Bulgaru în Cancan

Karmen Minune și soțul ei divorțează după un mariaj care a durat cinci ani. La scurt timp după ce și-au unit destinele, la doar 5 ani de la nuntă, cei doi soți au decis să se despartă. Cei doi au împreună un copil.

Recent, Karmen Minune a informat publicul despre decizia ei de a divorța.

Karmen Minune și soțul ei divorțează

Karmen a ales să împărtășească această veste personală pe pagina sa de Instagram.

„Cu siguranță niciodată nu e momentul potrivit pentru astfel de veste, dar prefer să fiu eu cea care vă anunță lucrul ăsta și să nu aflați din presă sau știu eu ce alte variante. De ceva timp eu și soțul meu am decis să mergem pe drumuri separate, am ajuns la concluzia că nu a fost să fie sau nu suntem făcuți unul pentru celălalt, suntem construiți total diferit.

Suntem 2 oameni care s-au iubit enorm și care se vor respecta pentru tot restul vieții și vom avea o relație cât se poate de normală pentru că există Sofi în viața noastră și nu este decât un motiv de bucurie că există Sofi.(…) Scopul meu, atât al meu cât și al soțului meu este ca fetița noastră să fie bine și să treacă cât mai ușor peste perioada care urmează, pentru că se întâmplă schimbări in viața ei și nu e ușor pentru niciun copil care trece prin așa ceva. Sofi va face parte în continuare și din viața mea și din viața tatălui ei și cam atât”, a declarat Karmen Minune.

Cum s-au cunoscut cei doi

Karmen Minune a povestit când l-a întâlnit pe Bogdan Căplescu și cum relația lor s-a dezvoltat rapid.

„La un moment dat, după mai multe ieșiri în grupul de prieteni, am fost în club, acolo m-a bătut pe umăr și mi-a zis: ‘O să fii nevasta mea și o să avem un copil’. Eu, în mintea mea, am zis: ‘Hai, măi! Bine….’. La câteva luni, ne-am cuplat și a venit și Sofia”, a spus artista.

Familia lui Adrian Minune, prima reacție după ce Karmen Simionescu a anunțat că divorțează

După o frumoasă poveste de dragoste care a durat ani buni, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, însă artista a ținut să precizeze că vor avea o relație bună și se vor ocupa împreună de creșterea micuței lor, Sofia.

Vestea că fiica lui Adrian Minune și soțul ei, Bogdan Căplescu, s-au despărțit după aproximativ cinci ani de când s-au cununat civil, a luat prin surprindere lumea mondenă. De-a lungul timpului, cei doi ar fi făcut eforturi pentru a-și salva căsnicia însă, în cele din urmă, au decis că cel mai bine le-ar fi dacă ar merge pe drumuri separate.

„Nu vreau să mă implic. Sunt în afara situației”, a declarat Adrian Minune Jr., fratele lui Karmen, pentru SpyNews.ro.

Karmen Minune și soțul ei divorțează după o relație care a durat cinci ani de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`