Prima pagină » Cancan » Karmen Minune a spus adevărul despre AVC-ul suferit de mama sa. Care este acum stare soției lui Adrian Minune

Karmen Minune a spus adevărul despre AVC-ul suferit de mama sa. Care este acum stare soției lui Adrian Minune

10 ian. 2022, 10:38,
în Cancan

Karmen Minune a oferit noi detalii despre starea de sănătate a mamei sale. În vara anului trecut, medicii i-au descoperit lui Cati, soția lui Adrian Minune, un anevrism cerebral. Aceasta a fost operată de urgență la o clinică din Turcia.

Invitată în cadrul unei emisiuni televizate, Karmen Minune a oferit noi detalii despre starea de sănătate a mamei sale.

Ce spune Karmen Minune despre starea de sănătate a lui Cati

Karmen Minune  a oferit noi detalii despre starea de sănătate a mamei sale care în vara trecută a suferit un AVC. Printr-o situație la fel de grea a trecut și Betty Salam, care din nefericire și-a pierdut mama în urmă cu mai mulți ani.

Karmen spune că la momentul respectiv a tras o sperietură pe cinste când și-a văzut mama pe patul de spital. Fata lui Adrian Minune a povestit că întreaga lor familie s-a speriat foarte tare în clipa în care au aflat ce diagnostic primise Cati Simionescu, deoarece există persoane care nu se pot vindeca de această boală.

„Am trecut cu bine peste o situație dificilă, pentru că nu este ușor ceea ce a avut mama noastră. Ne-am speriat foarte tare, pentru că nu mulți oameni scapă de problema asta.

E vorba despre un anevrism și un AVC, făcut la o vârstă destul de fragedă, spun eu, pentru că în ochii noștri mama e mereu tânără și nu am acceptat nicio secundă ideea.

În momentul în care am aflat ce s-a întâmplat, nu mi-am dat voie să accept cealaltă variantă. Am fost în Turcia, am sunat la toate cunoștințele.”, a declarat Karmen, în emisiunea ”La Măruță”.

Cati Simionescu a trecut cu bine de operația suferită

Soția lui Adrian Minune este nevoită să urmeze un tratament timp de 5 ani, pentru că starea ei de sănătate să fie în continuare stabilă.

„S-a rezolvat totul, Cati a fost la control în Turcia, e totul foarte bine. Are pastile pe care trebuie să le ia timp de 5 ani. Primul control a fost la o lună de la operație, apoi mai are unul la 7 luni, altul la un an și ultimul la 5 ani. Atunci scapă și de pastile.”, declara Adrian Minune cu câteva luni în urmă.

Karmen Minune este alături de mama ei și, la fel ca toată familia, îi acordă sprijinul de care are nevoie.

Cine este Karmen Minune

Silvia Claudia Simionescu s-a născut pe 13 decembrie 1997, la București. Aceasta este fiica celebrului interpret de manele Adrian Minune și este cunoscută cu numele de scena de Karmen. Primul ei single “Domino” a fost lansat în anul 2015.

După doar doi ani, cântăreața a semnat cu casele de discuri ATOM și Global Records.

Sub label-ul Global Records a lansat piesa „You Got It” ale carei versuri au fost scrise de Karmen împreună cu Achi, Ira și Alex Căliman.

Piesa a fost licențiată în Turcia, Japonia și Polonia. În același an 2017, Karmen a fost nominalizată pentru premiul „Best Pop Artist” din cadrul Elle Style Awards.

Între 2016 și 2018, Karmen a fost într-o relație cu regizorul Bogdan Daragiu, cel care a regizat mai multe videoclipuri pentru piesele lansate de aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`