Prima pagină » Cancan » Karmen Minune a fost jignită de fani ca la ușa cortului. I-au spus că e nespălată

Karmen Minune a fost jignită de fani ca la ușa cortului. I-au spus că e nespălată

02 feb. 2021, 15:53,
BZI.ro, în Cancan

Karmen Minune este o artistă foarte apreciată însă recent ea s-a confruntat cu unele probleme după ce a fost jignită grav de fani. Totul a pornit de la coafura fiicei lui Adi Minune care, din cauza extensiilor, părea foarte neîngrijită. Însă Karmen a ținut să le explice tuturor răutăcioșilor care este de fapt adevărul.

Este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, căci nu degeaba se spune că își moștenește în totalitate tatăl. Karmen Minune, căci despre ea este vorba, a avut parte, recent, de un episod neplăcut. Fanele au acuzat-o pe vedetă că nu s-a mai spălat pe cap de două săptămâni!

Karmen Minune, jignită grav de fani

Karmen Minune a fost acuzată recent de fanele ei din social media că nu s-a mai spălat pe cap de două săptămâni. Vedeta a luat măsuri și le-a explicat imediat răutăcioaselor că a avut extensii și că este normal ca părul să arate diferit față de cum arată în mod normal.

„Am un mesaj pentru toate gagicile care au crezut că timp de două săptămâni eu nu m-am spălat pe cap. Amuzant, chiar mi se pare amuzant să crezi că o persoană poate să stea nespălat timp de două săptămâni. Am fost creață, am avut extensii afro. Părul meu timp de două săptămâni a arătat așa, am niște codițe împletite. Dar da, m-am spălat pe cap, dar apreciez grija pe care mi-o purtați”, a fost mesajul lui Karmen Minune, la adresa răutăcioaselor.

Tatăl ei a dus-o la ginecolog

În urmă cu ceva timp, în familia lui Adi Minune a fost mare scandal după ce Karmen, fiica manelistului, a fugit cu iubitul ei, Franco. Ei bine, pentru a afla dacă artista mai este sau nu virgină și pentru că nu ar fi acceptat niciodată să fie făcut de râs tocmai de către copiii săi, Adrian Minune a luat măsuri… dure.

Când fiica manelistului avea 16 ani, a fugit de acasă. După aceasta, Adrian Minune a mers direct la Poliție și a angajat și 20 de bogyguarzi să o caute. În momentul în care ea s-a întors acasă, manelistul i-a spus că o va duce la un control ginecologic pentru a afla dacă mai este virgină.

De asemenea, după ce a născut, Karmen a recunoscut că a apelat la câteva sedințe de terapie. Ea a considerat necesar să facă un astfel de pas, pentru binele ei și dezvoltarea personală, după ce a devenit mămică. Dincolo de toate acestea, Karmen Minune a revenit la coafura originală după ce a fost jignită grav de fani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *