Prima pagină » Cancan » Karina și Andrei s-au despărţit. De ce şi-au spus adio foştii concurenţi de la Survivor

Karina și Andrei s-au despărţit. De ce şi-au spus adio foştii concurenţi de la Survivor

26 aug. 2020, 12:41,
BZI.ro, în Cancan

Karina și Andrei s-au despărţit, foştii concurenţi de la Survivor şi-au spus adio. Cei doi erau într-o relaţie de câteva luni, însă se pare că totul a ajuns la final. Frumoasă blondă a povestit totul.

Karina și Andrei s-au despărţit

După o relaţie de doar câteva luni, foştii concurenţi de la Survivor au ales să îşi spună adio. Faptul că Andrei Ciobanu și Karina de la Survivor România a luat pe toată lumea prin surprindere.

Fanii competiţiei din Republica Dominicana credeau că cei doi sunt făcuţi unul pentru celalat, îndrăgostiţii recunoscând chiar din timpul emisiunii că se iubesc.

Ajunşi în Romania cei doi s-au mutat împreună şi lucrurile păreau că se îndreaptă către bine. Frumoasa războinică a fost cea care a dat vestea neașteptată pe contul său de Instagram. În ciuda despărțirii, cei doi rămân buni prieteni.

„Dar cumva lucrurile nu merg și am hotărât să ne despărțim. Vă mulțumesc pentru clipurile frumoase, pentru toate videoclipurile frumoase, vă puteți să ne susțineți în continuare, dar, momentan, noi vom merge pentru drumuri separate. Avem nevoie de gânduri pozitive, sunt niște momente grele, mulțumim pentru toate cuvintele frumoase”, a anunțat Karina pe contul său de Instagram

Karina și Andrei s-au despărţit. De ce şi-au spus adio foştii concurenţi de la Survivor

Când au ajun în România, Karina și Andrei discutau deja despre căsătorie, iar nuntă lor promitea să fie una atipică, având în vedere că Andrei Ciobanu este catolic și Karina Fetică de religie ortodoxă.

„Mi-aș dori să participe și unchiul meu, să fie la altar, având în vedere că este preot. Ar fi ceva special pentru mine. Vom vedea cum vom proceda. Putem oficia căsătoria în ambele religii, important este că nuntă să fie simplă, cu prietenii aproape, să ne distrăm și să fie specială pentru noi.

Mi-o imaginez pe Karina într-o rochie albă, simplă, machiată foarte puţin, pentru că este frumoasă natural”, a povestit, lăsându-se purtat de emoții, Andrei.

„Când era mică mă uităm la filme și vedeam nunțile catolice, cu mireasă care e condusă la altar prin mijlocul bisericii și mi se părea un lucru wow …”, spunea Karina.

Ce a făcut Elena Ionescu după ce a câştigat Survivor! Fanii au luat foc

Elena Ionescu este marea câștigătoare Survivor România și o adevărată învingătoare. Cu toate că fanii ei s-au bucurat enorm de reușita sa, răutăcioșii au început imediat să-i critice gesturile de după revenirea în România.

Mai exact, o simplă intervenție estetică la care a apelat artista după ce a venit în România i-a făcut pe internauți să explodeze, pur și simplu.

Pe un grup de Facebook numit Survivor România 2020, o fană a emisiunii a postat o fotografie cu Elena Ionescu, făcută la o clinică de lux din Capitală, acolo unde artista s-a lăsat pe mâna specialiștilor și și-a injectat acid hialuronic în buze.

„Tot îi plângea lumea pe aici, vai, săraca Elena nu are bani, are copil mic, stă în chirie…dar primul lucru pe care îl face după ce a câștigat este să își pună buze și cine știe ce alte intervenții estetice…” a scris internauta, în dreptul fotografiei cu Elena Ionescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *