Prima pagină » Actualitate » Kanye West și Bianca Censori se îndreaptă către divorț. Cei doi sunt căsătoriți de aproape 2 ani

Kanye West și Bianca Censori se îndreaptă către divorț. Cei doi sunt căsătoriți de aproape 2 ani

08 oct. 2024, 16:00,
Simona Ciobanu în Actualitate

Kanye West, în vârstă de 47 de ani, ar fi încheiat relația cu Bianca Censori acum câteva săptămâni, și se pare că este hotărât să depună actele de divorț, fără intenția de a oferi o a doua șansă.

Kanye West și Bianca Censori au fost în centrul atenției timp de mai multe luni, atrăgând atenția prin aparițiile lor în public cu ținute neobișnuite. Bianca a fost deseori văzută purtând corsete nude și rochii extrem de mulate, fără sutien, care provocau controverse. Prietenii Biancăi și-au exprimat îngrijorarea pentru siguranța ei, susținând că Kanye o manipula și o îndepărta de cercul ei apropiat.

Acum, povestea de dragoste dintre Kanye și Bianca pare să fi ajuns la final, iar rapperul le-ar fi comunicat prietenilor că cei doi s-au despărțit de câteva săptămâni. Kanye se află în prezent în Tokyo, în timp ce Bianca este în Australia, alături de mama ei.

Regulile stricte impuse Biancăi de Kanye West

Kanye, fostul soț al lui Kim Kardashian, este decis să înainteze actele de divorț și nu dorește să reia relația cu Bianca. Motivele despărțirii nu au fost încă dezvăluite, conform TMZ.

Kanye și Bianca s-au căsătorit în decembrie 2022, la scurt timp după ce divorțul artistului de Kim Kardashian a fost finalizat. Kanye are patru copii cu Kim: North (11 ani), Chicago (6 ani), Saint (8 ani) și Psalm (5 ani).

Potrivit Daily Mail, prietenii Biancăi erau îngrijorați pentru ea, afirmând că Kanye nu o trata cu respect și o punea în situații incomode.

O sursă a declarat că Kanye i-a impus Biancăi reguli stricte, inclusiv să nu vorbească în public și să poarte doar hainele pe care el i le sugera. De asemenea, Bianca trebuia să urmeze o dietă strictă și să facă sport, chiar dacă Kanye nu urma aceste reguli.

Publicații din SUA au relatat că Bianca s-a retras de pe platformele sociale, cum ar fi Instagram și X, la îndemnul lui Kanye, care se temea de impactul negativ al comentariilor criticilor asupra sănătății ei mintale.

Kim Kardashian, nemulțumită de noua soție a lui Kanye West

Într-o altă ordine de idei, reiterăm cum Kim Kardashian este îngrijorată de faptul că soția lui Kanye West, Bianca Censori, continuă să poarte ținute provocatoare în prezența copiilor lor – însă rapperul și noua sa parteneră refuză să își schimbe comportamentul, ceea ce face ca tensiunile dintre ei să escaladeze.

„Kim se simte încolțită, deoarece Bianca a reușit să câștige afecțiunea copiilor”, a declarat o sursă pentru In Touch. „Când sunt cu Kanye, nu există reguli; el și Bianca le îndeplinesc toate dorințele, așa că, în mod firesc, copiii se simt foarte bine în preajma lor.”

Sursele media afirmă că atunci când copiii se întorc la Kim, povestesc cât de „minunată” este Bianca, menționând că aceasta le permite „să stea treji până târziu” și „le cumpără multe dulciuri”.

„Dacă Kim încearcă să spună ceva critic despre Bianca, copiii o apără, așa că nu poate discuta deschis despre faptul că Bianca apare aproape dezbrăcată în preajma lor, chiar și în public”, adaugă sursa. „Kim l-a rugat pe Kanye să intervină, dar acesta pare să se bucure de situație, așa că discuțiile cu el nu duc nicăieri.”

Ultima speranță a lui Kim a fost să vorbească direct cu Bianca, sperând că aceasta va înțelege de ce comportamentul său nu este potrivit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`