Prima pagină » Radio » Actualitate » Kamara, scandal monstru cu Alexandra Ciomag. Totul a început de la petrecerea de unificare de la Survivor

Kamara, scandal monstru cu Alexandra Ciomag. Totul a început de la petrecerea de unificare de la Survivor

03 apr. 2023, 12:25, 1 ,
BZI.ro, în Radio

Artistul Kamara a declanșat un adevărat scandal cu Alexandra Ciomag, totul începând de la petrecerea de unificare de la Survivor. Cearta dintre cei doi a continuat odată cu prima probă pentru recompensă, în actuala formulă. Fosta „războinică” Alexandra Ciomag nu s-a putut abține și i-a făcut mai multe reproșuri lui Kamara.

Competiția Survivor a intrat într-o nouă etapă, odată cu marea unificare ce a avut loc între triburi. „Faimoșii” și „Războinicii” sau avut parte de o petrecere pe cinste, iar atmosfera a fost întreținută de Antonia și Alex Velea. Cu toate acestea, la final, spiritele s-au încins un pic, existând unele contre verbale între Kamara și Ionuț Iftimoaie. Și totuși, a mai avut loc un episod, între Kamara și Alexandra Ciomag, care s-a accentuat în prima probă a săptămânii.

Kamara, scandal monstru cu Alexandra Ciomag

În cadrul ediției Survivor difuzată luni, 3 aprilie, între Alexandra Ciomag și Kamara s-a iscat un conflict. Totul a pornit după ce echipa lor a pierdut proba de recompensă, fapt pe care „războinica” nu l-a putut trece cu vederea. Mai mult decât atât, artistul a jignit-o pe tânără, moment în care a început ceara între concurenții show-ului de supraviețuire.

Alexandra Ciomag a început să se certe cu Karama, în ediția difuzată luni, 3 aprilie, pe micile ecrane la Pro TV, dar cu o zi în avans pe VOYO. Pentru cei care n-au văzut încă episodul, între artist și fosta „războinică” a început un adevărat scandal după ce și-au luat bătaie la probă. Astfel că frustrările acumulate de-a lungul timpului nu au mai putut fi ținute sub control, cei doi aruncânu-și cuvinte grele unul altuia.

„La unificare, cu ce ți-am greșit eu de a trebuit să faci tam-tam? Și ai văzut că nu ți-am răspuns cu aceeași monedă”, i-a reproșat fosta „războinică” artistului.

Kamara a jignit-o pe fosta „războinică”

În timpul în care cei doi s-au luat la ceartă, de față cu toată lumea, colegii nici nu știau cum să reacționeze. Însă, între cei doi exista un conflict mocnit, care s-a iscat de la petrecerea care a avut loc pdată cu marea unificare.

Se pare că totul ar fi pornit de la faptul că în timpul mesei, Alexandra a vrut să mănânce creveți. Însă Kamara nu i-a permis, spunând că sunt creveții lui. Cu toate acestea lucrurile nu s-au oprit în acest punct, cântărețul de 47 de ani jignind-o pe tânără, numind-o „nesimțită”.

„Aveam pretenții de la tine, având în vedere că ești cel mai matur de aici. Dar uite că n-ai fost! Ba chiar, dacă stau și mă gândesc, m-ai și jignit. M-ai făcut «nesimțită» la masă. Tu, cu gurița ta! Bravo, iarăși îți arăți caracterul!”, i-a reproșat Alexandra Ciomag lui Kamara.

Comentarii
  • Kamara, un individ cu un caracter infect. La orice emisiune a participat a avut un comportament conflictual. Mizerabil !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *