Prima pagină » Cancan » Kamara, dat afară de la Survivor 2023? Gestul prin care a încălcat grav regulamentul

Kamara, dat afară de la Survivor 2023? Gestul prin care a încălcat grav regulamentul

01 feb. 2023, 11:13, 3 ,
BZI.ro, în Cancan

Kamara și Alin Chirilă au fost la un pas de bătaie la Survivor 2023. Cântărețul a intrat cu tupeu pe terenul Războinicilor. „Ești șmecher?”, l-a întrebat Kamara pe Chirilă.

Acest lucru este clar interzis de regulamentul concursului Survivor 2023 de la Pro Tv.

Dan Pavel, „Domnul Dan”, a făcut anunțul după terminarea probei. „Nu este de înțeles nivelul de la care depășiți o graniță a unui fair-play. Dacă veți mai face așa ceva, va trebui să luăm măsurile cuvenite. Pentru că la Survivor nu tolerăm acest nivel de provocări”.

Kamara, dat afară de la Survivor 2023?

Scandalul-monstru a luat naștere în timpul jocurilor pe traseu. În centru s-au aflat Kamara și Alin Chirilă, fiind despărțiți de Dan Ursa.

„Nu îți este rușine? N-ai rușine să mă împingi pe mine? Ai 90 și ceva de kilograme, luptător profesionist și vii să mă împingi pe mine, măi?”, a spus Kamara, potrivit protv.ro.

Ce i-a zis Kamara lui Robert Moscalu la Survivor 2023

S-au încins spiritele între „faimoși” și „războinici” la emisiunea Survivor 2023. În centrul scandalului s-a aflat din nou cântărețul Kamara și Robert Muscalu.

Pe parcursul probelor, cei doi s-au contrat reciproc verbal și chiar Kamara a venit cu o propunere de luptă corp la corp într-o cușcă.

„Dacă vrei, uite, fii atent! După ce terminăm aici facem o luptă în cușcă noi doi… ca să vezi cât de slab sunt”, spunea Kamara în urma remarcilor lui Muscalu.

Tot în emisiunea de luni, conflictul dintre cei doi s-a acutizat și atacurile și înțepăturile dintre cei doi au continuat. S-a ajuns chiar la jigniri subtile.

Kamara participă la Survivor pentru a-și ajuta fiul bolnav

Motivat de boala fiului său, Kamara nu a ezitat nicio secundă să accepte propunerea de a participa la celebrul show de supraviețuire. După ce s-a asigurat că Leon este pe mâini bune, acesta a plecat la drum cu fruntea sus și hotărât să lupte în jungla din Republica Dominicană. Micuțul este diagnosticat cu tetrapareză spastică, iar până în prezent cântărețul s-a zbătut să strângă bani pentru a-i oferi un viitor mai bun.

„Faimosul” a organizat spectacole caritabile, a luptat în gala RXF, a prezentat o emisiune TV și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a câștiga sume suficiente pentru a-și putea opera fiul. Acum, Kamara se luptă pentru premiul în valoare de 100.000 de euro și este mai hotărât ca niciodată să dea tot ce poate la Survivor România 2023.

Kamara Ghedi s-a născut pe 19 februarie 1976 și a locuit în România până la vârsta de 8 ani, alături de fratele Musty și surorile Sara și Corina. Moartea tatălui lor avea să îi conducă drumul pe al continent cu toată familia. Astfel, Kamara si-a trăit copilăria și adolescența în Guineea. După liceu a revenit în țara natală, petrece un an la Cluj, iar apoi se mută în Capitală unde a urmat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *