Prima pagină » International » Kamala Harris va folosi ca imn de campanie o piesă al lui Beyoncé – VIDEO
Kamala Harris va folosi ca imn de campanie o piesă al lui Beyoncé - VIDEO

Kamala Harris va folosi ca imn de campanie o piesă al lui Beyoncé – VIDEO

23 iul. 2024, 17:00, 1 ,
BZI.ro, în International

Beyoncé a autorizat-o pe Kamala Harris, care candidează pentru a-l înlocui pe Joe Biden la alegerile prezidenţiale din SUA, să folosească melodia „Freedom”, lansată în 2016 împreună cu Kendrick Lamar, pe parcursul campaniei sale, potrivit CNN, transmite News.ro.

Deşi Beyoncé nu a sprijinit-o oficial pe Kamala Harris, potrivit CNN, ea a fost de acord să îi permită să folosească melodia sa, cu Kendrick Lamar, pe parcursul campaniei sale.

Aceasta nu este prima dată când Beyoncé susţine candidaţii democraţi cu muzica sa. Superstarul a cântat imnul naţional la învestirea preşedintelui Barack Obama în 2013 şi a cântat împreună cu soţul ei Jay-Z în 2016 la un concert preelectoral în timpul campaniei lui Hillary Clinton în Cleveland, Ohio.

În 2020, cântăreaţa i-a îndemnat pe fani, pe Instagram, să voteze echipa Joe Biden – Kamala Harris.

Lansat în 2016 pe albumul „Lemonade” al lui Beyoncé, cântecul „Freedom”, cu Kendrick Lamar, a avut, de asemenea, rezonanţă politică în 2020, când a fost folosit ca imn de protest de mulţi demonstranţi după moartea lui George Floyd.

Indicii despre modul în care îl va ataca pe Donald Trump

Deplasarea în Wisconsin oferă o altă oportunitate fostului procuror din California, în vârstă de 59 de ani, aceea de a reporni de la zero campania democraților și de a susține că este cea mai bine poziționată pentru a-l învinge pe Trump.

Harris a oferit o idee despre modul în care intenționează să îl atace pe Trump luni, ea făcând referire la trecutul său de procuror districtual din San Francisco și procuror general al Californiei, când urmărea „prădători” și „escroci”.

„Așa că ascultați-mă când vă spun că știu care este tipul lui Donald Trump”, a spus ea despre rivalul său, un infractor condamnat care a fost găsit responsabil pentru agresiune sexuală într-o instanță civilă. Alte tribunale au constatat fraude în afacerile, fundația caritabilă și universitatea privată ale acestuia.

Wisconsin este unul dintre statele electorale cheie

Wisconsin face parte dintr-o triadă de state din așa-numita „Rust-Belt („centura” de state americane cu o industrie decăzută”, unde se mai află și Michigan și Pennsylvania, considerate ca fiind „neapărat de câștigat” pentru orice candidat la președinția SUA. Biden era în urma lui Trump în sondajele făcute în această triadă de state.

„Există independenți și tineri cărora nu le plăceau opțiunile din care trebuiau să aleagă, iar Harris are o șansă de a-i aduce de partea ei”, a declarat Paul Kendrick, director executiv al grupului democrat „Rust Belt Rising”, care face sondaje în statele-cheie unde preferințele electorale pot oscila în ambele sensuri.

Mai mulți democrați importanți din Wisconsin au spus și ei că Harris oferă partidului oportunitatea de a o lua de la zero și de a atrage alegătorii care nu erau entuziasmați de variantele Biden și Trump.

Directorul executiv al comitatului Milwaukee din Wisconsin, David Crowley, a declarat că Harris, primul american de culoare și primul american din Asia de Sud care a fost ales vicepreședinte, va contribui, de asemenea, la reatragerea votanților de culoare, un segment electoral important.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
23 iulie 2024
23 iulie 2024