Prima pagină » International » Kamala Harris, primul discurs după anunțul de retragere a lui Joe Biden

Kamala Harris, primul discurs după anunțul de retragere a lui Joe Biden

22 iul. 2024, 18:50, 2 ,
BZI.ro, în International
Kamala Harris, primul discurs după anunțul de retragere a lui Joe Biden

Kamala Harris, primul discurs după anunțul de retragere a lui Joe Biden.

„Moştenirea realizărilor lui Joe Biden din ultimii trei ani este de neegalat în istoria modernă. Într-un singur mandat, el a depăşit deja moştenirea celor mai mulţi preşedinţi care au îndeplinit două mandate. L-am cunoscut pe preşedintele Biden prin intermediul fiului său Beau, am lucrat împreună ca procurori generali în statele noastre. Atunci, Beau îmi spunea adesea poveşti despre tatăl său. Îmi spunea despre ce fel de tată şi ce fel de om este Joe. Calităţile pe care Beau le-a venerat la tatăl său sunt aceleaşi calităţi pe care le-am văzut în fiecare zi la preşedintele nostru. Onestitatea sa, integritatea sa, angajamentul său faţă de credinţa sa şi faţă de familia sa, inima sa mare şi dragostea sa, dragostea profundă faţă de ţara noastră – şi sunt un martor de primă mână al faptului că în fiecare zi preşedintele nostru, Joe Biden, luptă pentru poporul american şi suntem profund, profund recunoscători serviciului său pentru naţiunea noastră”, a spus, luni, Kamala Harris.

Preşedintele Biden „ar fi vrut să fie astăzi aici”, se recuperează „rapid” după diagnosticul de Covid-19 şi este nerăbdător să se întoarcă, a adăugat ea.

Retragerea lui Joe Biden

Președintele Joe Biden spune că nu caută o realegere într-o scrisoare postată către X pe contul său oficial.Biden spune că va vorbi cu națiunea mai târziu în această săptămână mai detaliat, notează CNN.

„Dragii mei americani, În ultimii trei ani și jumătate, am făcut progrese mari ca Națiune. Astăzi, America are cea mai puternică economie din lume. Am făcut investiții istorice în reconstruirea națiunii noastre, în reducerea costurilor medicamentelor eliberate pe bază de rețetă pentru vârstnici și în extinderea asistenței medicale la prețuri accesibile pentru un număr record de americani. Am oferit îngrijiri de care aveau nevoie critic unui milion de veterani expuși la substanțe toxice. A adoptat prima lege privind siguranța armelor în 30 de ani. Numită prima femeie afro-americană la Curtea Supremă. Și a adoptat cea mai importantă legislație climatică din istoria lumii. America nu a fost niciodată mai bine poziționată pentru a conduce decât suntem astăzi.

Știu că nimic din toate acestea nu s-ar fi putut face fără voi, poporul american. Împreună, am depășit o pandemie o dată într-un secol și cea mai gravă criză economică de la Marea Depresiune. Ne-am protejat și păstrat democrația. Și ne-am revitalizat și întărit alianțele din întreaga lume.

A fost cea mai mare onoare din viața mea să slujesc ca președinte. Și, deși intenția mea a fost să caut realegerea, cred că este în interesul partidului meu și al țării să mă retrag și să mă concentrez exclusiv pe îndeplinirea îndatoririlor mele de președinte pentru restul mandatului meu.

Voi vorbi cu Națiunea mai târziu în această săptămână mai detaliat despre decizia mea. Deocamdată, permiteți-mi să-mi exprim cea mai profundă mulțumire tuturor celor care au muncit atât de mult pentru a mă vedea reales. Vreau să-i mulțumesc vicepreședintelui Kamala Harris pentru că a fost un partener extraordinar în toată această muncă. Și permiteți-mi să-mi exprim sincera apreciere față de poporul american pentru credința și încrederea pe care le-ați pus în mine.

Cred astăzi ceea ce am întotdeauna: că nu există nimic pe care America nu poate face – când o facem împreună. Trebuie doar să ne amintim că suntem Statele Unite ale Americii”, a fost mesajul publicat de Joe Biden pe X.

Comentarii
  • She will be gangbanged. 0 chances.

  • The problem of unburden is a burden problem hu the burden is a big burde of unburden!, cauitați pe YouTube !, Doamnelor și domnilor faceți cunoștință cu proasta Americii ! , sora mai bronzată a Vioricăi Dăncilă dar mai tupeistă și mai aeriană agresivă și hăhăită !
    Apropo de alegeri , o bate Trump cu 9-0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *