Prima pagină » Actualitate » Kamala Harris ar fi primit, înainte de dezbaterea cu Donald Trump, întrebările care urma să îi fie adresate, susține un avertizor de integritate

Kamala Harris ar fi primit, înainte de dezbaterea cu Donald Trump, întrebările care urma să îi fie adresate, susține un avertizor de integritate

13 sept. 2024, 07:24,
în Actualitate

Este scandal mare la alegerile din SUA după ce un avertizor de integritate susține că va depune o declarație sub jurământ despre modul în care dezbaterea cu Donald Trump a fost trucată. Acesta explică faptul că Kamala Harris ar fi primit înainte de dezbatere întrebările care urmau să îi fie adresate.

Un avertizor de integritate a anunțat că va publica o declarație sub jurământ, susținând că dezbaterea dintre Kamala Harris și Donald Trump a fost trucată. Utilizatorii de pe rețelele sociale au adăugat că echipa candidatului democrat a primit întrebări de probă care erau „în esență aceleași întrebări care au fost adresate în timpul dezbaterii”, precum și asigurări că Trump va fi „verificat pentru corectitudinea faptelor”.

 

Utilizatorul a mai adăugat că respectiva declarație „menționează și alte factori care au fost integrați în dezbatere pentru a-i oferi Kamalei un avantaj semnificativ”. „Am văzut și citit declarația sub jurământ, iar după ce avocatul va blura numele avertizorului și alte informații care l-ar putea dezvălui, voi publica întreaga declarație. O voi publica înainte de sfârșitul weekendului.”

Campaniile lui Donald Trump și Kamala Harris nu au reacționat la aceste postări. Fostul președinte a confirmat joi că nu va mai participa la o altă dezbatere cu adversarul său. „Sondajele arată clar că am câștigat dezbaterea împotriva tovarășei Kamala Harris, candidata radicală a stângii democrate, marți seara, și ea a cerut imediat o a doua dezbatere”, a scris Trump pe Truth Social.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`