Prima pagină » Sport » Juventus și Barcelona, aproape de schimbul verii, Arthur Melo și Miralem Pjanic! Italienii confirmă negocierile
Juventus și Barcelona, aproape de schimbul verii, Arthur Melo și Miralem Pjanic! Italienii confirmă negocierile

Juventus și Barcelona, aproape de schimbul verii, Arthur Melo și Miralem Pjanic! Italienii confirmă negocierile

24 iun. 2020, 04:00,
BZI.ro, în Sport

Fabio Paratici, directorul sportiv al lui Juventus, a confirmat că se află în negocieri cu FC Barcelona pentru un schimb între mijlocașii centrali Miralem Pjanic (30 de ani) și Arthur Melo (23 de ani).

Juventus și FC Barcelona luptă la titlu în Serie A, respectiv La Liga, însă cele două pregătesc și un schimb în perioada de mercato. Fabio Paratici, directorul sportiv al lui Juventus, a confirmat că se află în negocieri cu FC Barcelona pentru un schimb între mijlocașii centrali Miralem Pjanic (30 de ani) și Arthur Melo (23 de ani).
Deși Pjanic pare hotărât să meargă pe Camp Nou, dar Arthur nu ar fi atât de tentat să o părăsească pe Barcelona, după doar două sezoane la clubul catalan. Totuși, discuțiile continuă, iar Paratici a indicat că un anunț oficial va veni după ce ambele echipe vor încheia sezonul.

„Vorbim des cu Barcelona, dar toate echipele joacă meciuri importante acum, așa că preferăm să trecem peste această perioadă. Nu este vorba despre data de 30 iunie. Trebuie să existe o înțelegere între toate părțile, iar ambii jucători să fie convinși”, a spus Paratici, pentru Sky Sport, citat de Football Italia.

Arthur Melo – Miralem Pjanic ar putea fi schimbul verii

Arthur a fost adus de Barcelona în 2018, de la Gremio, pentru 31 de milioane de euro. El a strâns 70 de meciuri, iar în acest sezon a fost om de bază al catalanilor, acumulând 26 de jocuri, 4 goluri și 4 pase decisive.
56 de milioane de euro este cota de piață a internaționalului brazilian, potrivit transfermarkt.com.
De partea cealaltă, Miralem Pjanic evoluează deja de 9 ani în Serie A. După cinci sezoane la AS Roma, bosniacul a fost transferat de Juventus, în 2016, pentru 32 de milioane de euro. În acest sezon, el a fost folosit în 35 de partide, reușind trei goluri și patru pase decisive.
52 de milioane de euro este cota de piață a lui Pjanic

Psiholog de serviciu pentru Cristiano Ronaldo. „Am discutat din nou cu el”

Cristiano Ronaldo (35 de ani) pare să-și fi arătat fragilitatea din punct de vedere mental după ce Juventus a pierdut Cupa Italiei, 0-0, 2-4 (d.l.d), contra celor de la Napoli, pe Stadio Olimpico.
Cel puțin spre această percepție conduc două elemente: o declarație cu greutate dată de antrenorul lui Juvetus, Maurizio Sarri, dar și un mesaj postat de portughez pe o rețea de socializare.

„Am discutat din nou cu Cristiano ieri (n.r. – sâmbătă), nu are de ce să-și facă probleme în privința încrederii în calitățile sale. El nu trebuie să-și piardă încrederea. În momentul în care-și va recăpăta strălucirea, va fi din nou cel mai mare jucător din toate timpurile. În acest moment, din punct de vedere fizic el nu se poate exprima la nivel maxim.
Nu trebuie să uităm că ne-am întors la fotbal după 60 de zile de inactivitate și e firesc ca jucătorii să nu poată atinge din punct de vedere fizic capacitatea lor maximă”, a declarat Maurizio Sarri, în presa din Peninsulă. Ronaldo a avut o evoluție neconcludentă în finala Cupei Italiei.

În perioada pandemiei a stat în Portugalia și a vrut să arate prin postările de pe rețelele de socializare că e foarte activ în sala de forță.

Cristiano Ronaldo: „Sunt mereu concentrat pe meciul următor”

Duminică seara, pe rețelele de socializare, Cristiano Ronaldo, fotbalist lansat de Ladislau Boloni la Sporting Lisabona, a postat un mesaj prin care vrea parcă să-și ridice nivelul mentalului.

„N-am renunțat vreodată, sunt mereu concentrat pe meciul următor! Mereu împreună!”, a scris pe Instagram căpitanul naționalei Portugaliei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *