Prima pagină » International » Justin Timberlake trebuie să facă muncă în folosul comunității. Starul a pledat vinovat

Justin Timberlake trebuie să facă muncă în folosul comunității. Starul a pledat vinovat

13 sept. 2024, 22:00,
în International

Starul pop american Justin Timberlake va trebui să presteze muncă în folosul comunității pentru că a condus în stare de ebrietate în iunie, a hotărât vineri un judecător la un tribunal de lângă New York, unde starul a pledat vinovat, potrivit presei americane, relatează AFP.

Cântăreţul şi actorul Justin Timberlake a fost arestat într-o noapte de iunie în timp ce se afla la volanul unui BMW în regiunea Hamptons, la este de New York.

Avea „ochii injectaţi de sânge, iar respiraţia îi mirosea a alcool”

El avea „ochii injectaţi de sânge, iar respiraţia îi mirosea a alcool” şi nu reuşea să-şi menţină vehiculul pe o traiectorie „bună”, potrivit poliţiei. După ce a pledat mai întîâi nevinovat, ceea ce l-ar fi condus la un proces, el a pledat până la urmă vinovat, vineri, de capete de acuzare minore de conducere în stare de beţie la un tribunal de la Sag Harbor.

Potritivit postului ABC News, judecătorul l-a condamnat la plata unei amenzi, 25 de ore muncă de interes general şi să facă o declaraţie publică despre siguranţa rutieră.

„Nu m-am ridicat la standardele pe care încerc să le țin pentru mine”, a spus el.

Timberlake a spus că este „recunoscător pentru oportunitatea de a merge mai departe”

Timberlake a spus că este „recunoscător pentru oportunitatea de a merge mai departe” și își folosește platforma pentru a-i ajuta pe alții să ia „decizii mai bune”.

„Ar fi trebuit să am o judecată mai bună”, i-a spus el judecătorului. „Înțeleg gravitatea acestui lucru.”

Timberlake i-a spus ofițerului că a băut un martini și că urmărea câțiva prieteni acasă, a spus poliția.

Ca parte a acordului de pledoarie, el a fost obligat să facă un anunț public legat de siguranță.

„Înțeleg că am o platformă… pentru toți cei care privesc și ascultă, chiar dacă ai un singur pahar, nu te urca la volanul unei mașini. Există atât de multe alternative”, a spus el.

Timberlake a adăugat: „Aceasta este o greșeală pe care am făcut-o, dar sper că oricine urmărește și ascultă acum poate învăța din această greșeală, cu siguranță am făcut-o.”

El a mulțumit orașului și departamentului de poliție și a spus: „Putem fi cu toții mai în siguranță acolo și îmi voi face partea mea, sper că toți ceilalți își fac partea lor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *