Prima pagină » Actualitate » Jurnalistul și analistul H.D. Hartmann, pentru BZI LIVE: „Noile Legi ale Justiției, al II-lea pachet, nu vor decât să readucă războiul românilor contra românilor și teroare”
Jurnalistul și analistul H.D. Hartmann, pentru BZI LIVE:

Jurnalistul și analistul H.D. Hartmann, pentru BZI LIVE: „Noile Legi ale Justiției, al II-lea pachet, nu vor decât să readucă războiul românilor contra românilor și teroare”

10 oct. 2022, 17:35,
în Actualitate

H.D. Hartmann a discutat la BZI LIVE despre noul pachet de legi ale Justiției. Analist politic, profiler și jurnalist, a pus în balanță problemele din justiție cu care România se confruntă și cele pe care le întâmpină cetățeanul român, în special de când diverse „interese” străine acaparează resursele rămase și Cătălin Predoiu face Legi ale Justiției la „comanda roșie de la Bruxelles”.

„Războiul româno-român, în loc să ansamblam legile justiţiei, Codul Penal, sunt zeci de articole suspendate, care au fost înlocuite cu noi articole care să fie constituţionale.

Vorbiţi de legile justiţiei? Păi hai să vorbim de articolele neconstituţionale care au fost declarate constituţionale!

În civil e dezastru, dar să te ferească Dumnezeu să ai proces între două companii!”, a spus H.D. Hartmann.

H.D. Hartmann, în exclusivitate pentru BZI LIVE

Jurnalistul H.D. Hartmann a reiterat la BZI LIVE faptul că statul român nu are ca interes binele suprem al cetățeanului său. Aceste legi ale justiției, acest nou pachet de legi, cu toate că ar trebui să servească binele suprem al românului, ajunge, ca de fiecare dată, să fie subordonate intereselor marilor puteri europene.

„Predoiu nu încearcă, el este doar executantul. Amintiți-vă că după revoluţia franceză, Franţei i-a trebuit un secol să îşi revină. A fost un război al terorii care a eliminat o clasă socială, care abia se înfiripase. Predoiu este un om cinstit, dar nu e un bun manager. E perfect ca avocat, dar are sub el o adevărat lucrătură.

Ne trezim săptămâna trecută, că nu suntem siguri că mai avem MCV. Ideea în statul român, Curtea Constituțională este judecătorul suprem, în toate acţiunile pe care le dă legile în Parlament.

Ne trezim cu condamnări şi apoi începem să ne îndoim. Păi noi ţinem de 10 ani oameni în preoces în prima instanţă. Asta e în penal, dar să vedeţi ce e în civil! Durează şi 15 ani un proces!

De ce nu văd de unde vin banii an şi an de zile lui portofel, zis și Nicusor Dan! Băiatul ăsta trebuie să ne arate de unde vin banii! Trebuie să vedem LGBT-ul de unde îşi banii! Trebuie să vedem aceste lucruri, că e în dreptul nostru. Hai să o luăm de la bază!

Dar să terminăm cu traficul de influenţă făcut de SUA, Germania, Schimdt şi etc. V-aţi gândit doar de unde să mănânce muşteriul german. Când v-aţi apucat să vorbiţi voi în limba română la Bruxelles?

Ministrul Sănătăţii nu avea PNRR-ul pe sănătate pe care îl semnase Ghinea şi ai lui. Cum să nu existe, băi, fraţilor? A plecat Cîțu cu el în buzunar? Vorbiţi de legile justiţiei? Păi hai să vorbim de articolele neconstituţionale care au fost declarate constituţionale!

În civil e dezastru, dar să te ferească Dumnezeu să ai proces între două companii! Că durează 15 ani!

Şi între timp noi avem fonduri de investiţii care pleacă din China. Ăia vor să aducă fonduri din China şi se baga India, că în România nu pot să aibă stabilitate. Se închide Azomureșul, elveţienii sunt obligaţi să închidă…

De ce în statul pro-american, România, câştigă ruşii? Dar atacăm China. Biden nu ştie cum să negocieze cu China, dar unul, Muraru, atacă China, copiind minciunile altora. Unde-i logica? Că niște angajaţi români de la ambasada americană să blocheze, că decid ei cine intră şi cine iese din ambasada americană. Aceşti sunt agenţi de informaţii. Ori facem ceea ce trebuie şi lăsam investiţii americane în România cum trebuie, nu cu şepci.

Să vă vedem că vă faceţi treaba întâi! Este promisiunea pe care v-o fac! Nu vă aşteptaţi să vă cumpăraţi influenţă la Washington prin respectarea intereselor partenerilor voştri”, a spus H.D. Hartmann.

H.D. Hartmann: „Uitaţi-vă bine la istorie şi învăţaţi, că deja o repetaţi!”

Cunoscutul jurnalist, a vorbit de asemenea și despre evenimentele ce au avut loc astăzi, 10 octombrie, pe teritoriul ucrainean. H.D. Hartmann a precizat de asemenea că nu ține partea Rusiei, dar că, răspunsul ei la atacul asupra podului de la Kerci era inevitabil. Și totodată, încă nu este îndeajuns, luând în considerare simbolistica acestuia.

„Motivele revizioniste ale Poloniei care au dus la dramă, e pentru că dorea jumătate din Germania. Iar la Kaliningrad asta se doreşte. Când au intrat în NATO au semnat că nu vor enclava rusească. Când eu spun că Polonia a fost cel mai mare regat teritorial al istoriei, nu e o minciună.

Într-un război se moare cu onoare, nu cu mercenari străini aduşi de prin toată lumea, nu cu atacuri sinucigaşe. Într-un război se câştigă cu onoare! Ce avea podul de la Kerci cu războiul ăla nu ştiu.

Nu spuneţi că vedeţi onoare în rusofobie! Nu văd onoare în ceea ce a făcut Rusia astăzi.

Democraţia şi războiul trebuie să aibă onoare, altfel nu sunteţi decât nişte triburi într-o democraţie nenorocită!

Uitaţi-vă bine la istorie şi învăţaţi, că deja o repetaţi!

Cine îmi repară mie ce îmi distruge ăla în România? Aia care a ordonat 30 de milioane de vaccinuri în România şi i le-a băgat pe gât lui Cîțu? Aia are onoare? Aţi transformat România în geografie! Ia, mare grijă! Uitaţi-vă bine la Polonia! Că dacă se dovedeşte că Polonia cu sprijinul SUA au aruncat în aer cele două ţevi de gaze… vai, Doamne!”, a conchis H.D. Hartmann.

H.D. Hartmann este invitat săptămânal al emisiunii BZI LIVE.

Comentarii
  • Nu este deloc potrivit ca un avocat sa fie ministrul justitiei. Acocatul are un interes material ca legile sa fie neclare si oamenii sa ajunga la proces.
    Ministrul justitiei trebuie sa fie un judecator – este singura varianta logica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *