Prima pagină » National » Jurnalistul Liviu Man, despre ce ascunde scandalul doctoriţelor de la Sfântul Pantelimon
Jurnalistul Liviu Man, despre ce ascunde scandalul doctoriţelor de la Sfântul Pantelimon

Jurnalistul Liviu Man, despre ce ascunde scandalul doctoriţelor de la Sfântul Pantelimon

19 aug. 2024, 15:10,
în National

Scandalul doctoriţelor a fosr relansat în mass-media şi de către procurorul de caz la ordinul unui important şef dintr-un serviciu secret românesc cu scopul de a acoperi scandalul mediatic în jurul cărţii candidatului la prezidenţiale Ciucă, susține Liviu Man.

„În realitate toate sondajele îl arată pe locul patru, nu este pe locul doi. Deci, nu are nicio şansă să intră în turul doi la alegerile prezidenţiale. Speriaţi de locul catastrofal pe care îl ocupă în sondaje Ciucă s-au gândit să îl cheme ca şi consultant pe un ceh care, tot aşa, a publicat o carte pentru generalul Petr Pavel, actualul preşdinte al Cehiei. Acesta a fost însărcinat să facă acelaşi lucru pentru Ciucă.

În momentul în care s-a aflat în mass-media că această carte încă nescrisă a lui Ciucă, pe care probabil o va scrie cehul sau cineva angajat de consultantul ceh, a costat milioane de lei din banii contribuabililor era nevoie de un scandal ca să acopere mârlănia făcută de Ciucă şi ai lui. De aceea, a fost relansat aşa-zisul scandal al doctoriţelor ucigaşe. Deci, dosarul este o aberaţie. Este o aberaţie să judeci pentru crimă cu premeditare nişte doctori de la ATI. Nu suntem la primul caz al parchetului pentru că în 2017 cei mai importanţi medici, care au creat şcoala de transplant în România: medicul Mihai Lucan de la Cluj, care a implementant transplantul de rinichi în România, şi Dr.Prof. Irinel Popescu, cel care a iniţiat transplantul de ficat în România, au fost amândoi acuzaţi pentru tentativă de omor. Bineînţeles, acuzaţiile nu s-au probabat în cazul niciunuia dintre ei, dar consecinţa a fost că, după 2017, numărul de transplanturi în România a scăzut cu 70%. Aşa că cei care aveau nevoie de transplant ori au murit, ori au fost obligaţi să meargă să facă transplant în străninătate.

Ca atare, aici serviciile secrete fac un act de trădare naţională împreună cu procurorul de caz pentru că inducând impresia că doctoriţele de la Spitalul Pantelimon ar fi criminale cu premeditare, nu fac altceva decât să i faca pemedicii de la ATI să plece în străinătate. Trebuie spus că profesia de medic ATI este profesia cu cel mai mare deficit la nivelul UE, deci oricând medicii ATI din România au asigurate locuri de muncă în Vest pe salarii mult mai mari. De fapt, acesta este al doilea scop: să depopuleze România de medicii ATI, lumea să îşi piardă încrederea în medicii România, iar medicii ATI să meargă să lucreze în străinătate pentru naţiunile bogate. Acestea sunt cele două mize ale mizerabilului scandal de la Pantelimon”, a declarat Liviu Man.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *