Prima pagină » Actualitate » Jurnalistul Iosefina Pascal, la BZI LIVE: „Incredibil! Plan de dezmembrare a României „aprobat” de Bruxelles?” – VIDEO
Jurnalistul Iosefina Pascal, la BZI LIVE: „Incredibil! Plan de dezmembrare a României „aprobat” de Bruxelles?” - VIDEO

Jurnalistul Iosefina Pascal, la BZI LIVE: „Incredibil! Plan de dezmembrare a României „aprobat” de Bruxelles?” – VIDEO

08 sept. 2022, 17:29,
BZI.ro, în Actualitate

Jurnalistul Iosefina Pascal a abordat astăzi, 8 septembrie 2022, într-o nouă emisiune BZI LIVE de mare interes un subiect care a creat îngrijorare în spațiul public. Cunoscuta invitată a vorbit despre un posibil extremist care militează pentru desprinderea Transilvaniei de la România.

Este vorba despre un anume Szökőcs László Imre, un personaj care își promovează ideile de secesiune în mediul online.

„Iohannis este omul care urla că PSD fură Ardealul şi-l dă lui Orban. După aia urlă că trebuie sancţionat premierul Ungariei. Problema este ce se întâmplă financiar. Eu ca autoritate am obligativitatea să adresez anumite lucruri. În SUA ăştia de se duc şi omoară copiii, aia în nenumărate rânduri au fost monitorizaţi online, nu ca la noi 4 la purtare şi mergi acasă. Acolo ăştia sunt monitorizaţi, După ce scrii pe internet că vrei să omori pe cineva, în 80 la sută dintre cazuri eşti vizitat de FBI. În alte 20 de cazuri unde nu sunt vizitaţi, aia chiar au omorât. Eu ca autoritate eu trebuie să previn. Nebunul bravează, dar gândurile lui trebuie adresate. De ce face asta şi-l izolezi de societate. Uite aşa, scopul nu este să băgăm oamenii la puşcărie, scopul este să prevenim”, a transmis Iosefina Pascal, la BZI LIVE.

Ce spune Iosefina Pascal despre planul de dezmembrare a României

Vă aducem aminte că acest Szökőcs László Imre, într-o scrisoare deschisă, pe care a transmis-o mai multor publicații românești, solicită președintelui Klaus Iohannis, Guvernului și Parlamentului să inițieze procedurile de secesiune a Transilvaniei. Iosefina Pascal susține că autoritățile nu fac nimic pentru a preveni chiar un război civil artificial.

„Scopul a fost de control. Vedem că prevenţia la nivelul autorităţilor la noi e diferită. Vreau să arăt ce se întâmplă când faci lucruri ilegale. Iohannis, nu se poate că după ce ai urlat, să nu faci nimic în acest sens. În politica poţi minţi, este practică uzuală, dar trebuie să fii consecvent în minciună. Oamenii au venit şi au sfidat acest stat. Preşedinta Ungariei a venit ca şi cum nu s-a întâmplat nimic. Oamenii văd, nu vorbim de o minciună electorală. Este penibil. Treaba cu atentatul nu a fost mediatizat. S-a vorbit în contextul în care un şir de lucruri s-au desfăşurat. Ei vorbesc de lucrurile grave când vor să inflameze opinia publică. Un conflict civil este dorit, ca să nu existe o coagulare între români. Automat când văd un scandal între un român şi un maghiar, eu o să-i dau dreptatea unuia. Asta se doreşte încontinuu, cu Covid-19, războiul, etc. 70 la sută dintre oameni care nu merg la vot înseamnă că nu susţin această clasă politică. Dacă 40 la sută se coagulează pot dărâma orice guvern. Veţi vedea foarte multe lucruri şi oamenii vor sta în foame şi în beznă”, a mai spus incisivul jurnalist.

De asemenea, Iosefina Pascal afirmă că mail-urile au fost trimise într-un număr extrem de mare, însă politicienii nu au atras atenția nimănui că s-ar putea crea o problemă cu adevărat. Însă, jurnalistul afirmă că planul poate a fost făcut cu aprobarea Bruxelles-ului. Mai mult decât atât. invitata a cerut public ca statul român să se intereseze de „sănătatea” acestui individ.

„În mod normal, repet, dacă tu Iohannis ai ieşit şi spuneai că Orban este un nenorocit şi ai criticat UDMR. Tu trebuie să ieşi public şi să spui că ai primit informarea şi să spui că va condamna orice formă de extremism şi nu trebuie încurajate aceste comportamente. Nu contează că este un nebun sau 9. Trebuie întrebat de sănătate aceste individ, tocmai pentru prevenție. Asta poate omorî oameni şi va duce la o tragedie. Tu trebuie ca şef de stat să adresezi problema de stat care există. În discursul său a menţionat că sunt multe teme false alimentate de politicieni. Dar a recunoscut că există această practică, atunci ieşi public. Sunt nişte mail-uri care au fost trimise politicienilor români. Mă întreb, politrucii nu s-au dus la SRI, de ce? Asociaţia a fost aprobată de un judecător. Tu judecător când auzi Centru pentru Independenţă Transilvaniei nu spui nimic? Ăştia vor face atrocităţi. Noi suntem singura ţară din UE unde internarea voluntară nu există. Trebuie să-şi dea acordul nebunul să fie dus la nebuni. Ce faci cu aceste exemplare?”, a conchis jurnalistul Iosefina Pascal.

Astfel, Iosefina Pascal susține că mai mulți indivizi au pus la punct un plan care are în vedere dezmembrarea României și recunoașterea Transilvaniei ca stat independent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *