Prima pagină » Actualitate » Jurnalistul Iosefina Pascal, despre nunta lui George Simion: El nu este un papagal. Băieţii care cred că îl păcălesc şi vor să candideze să aibă grijă” – VIDEO
Jurnalistul Iosefina Pascal, despre nunta lui George Simion: El nu este un papagal. Băieţii care cred că îl păcălesc şi vor să candideze să aibă grijă” - VIDEO

Jurnalistul Iosefina Pascal, despre nunta lui George Simion: El nu este un papagal. Băieţii care cred că îl păcălesc şi vor să candideze să aibă grijă” – VIDEO

01 sept. 2022, 16:22,
în Actualitate

Jurnalistul Iosefina Pascal a discutat astăzi, 1 septembrie 2022, în cadrul unei noi ediţii BZI LIVE, despre nunta lui George Simion, preşedintele partidului Alianţa pentru Unirea Românilor.

În acelaşi context, incisivă invitata le-a recomandat „băieţilor care cred că îl păcălesc” pe liderul AUR să aibă grijă şi să fie cu ochii în patru.

Ce spune jurnalistul Iosefina Pascal despre nunta lui George Simion

Jurnalistul Iosefina Pascal a transmis faptul că nunta lui George Simion a fost un moment frumos pentru orice cuplu tânăr român. Aceasta i-a urât toate cele bune, însă nu l-a onorat cu prezenţa.

„Nunta în sine, practic, este un moment zero pentru orice cuplu tânăr român. I-am urât casa de piatră, m-a invitat la nuntă. A fost bine, punctul culminant care a generat ştiri a fost cel al ameninţării cu bomba. A făcut o trecere foarte fină de la nuntă la momentul în care a fost vândută termocentrala Mintia. Dar acţiunea a fost făcută înainte, dar a fost scoasă la iveală atunci în momentul nunţii lui Simion. Treaba cu bomba, acum o văd că s-a dus în zona lui Virgil Popescu pentru că a făcut o postare Simion cu cel mai mare jaf din istorie. Trecerea e frumoasă, e un război între grupuri”, a transmis Iosefina Pascal, în exclusivitate la BZI LIVE.

Iosefina Pascal; „A fost un mijloc de promovare”

Omul de radio a ţinut să mai precizeze în cadrul ediţiei dialog faptul că întregul eveniment organizat de George Simion a fost doar un mijloc de promovare, care prins cu succes la români.

„E clar că nunta a fost un mijloc de promovare, de campanie care a prins la oameni. Era clar că asta va fi. Important e ce va face cu capitalul electoral, dacă e de lungă durată. Sunt oameni care astăzi au fost în atenţia publică şi mâine nu au mai existat. La AUR a fost linişte şi apoi a venit nunta. Acum vrea să fie proteste în stradă, eu le susţin. Dar oamenii au ideea că sunt acaparate politic protestele. Românii când au de politică nu mai ies în stradă. Un protest nu e 100 la sută civic. E clar că fără un imbold politic nu se pot organiza proteste. Ăştia care spun că din patriotism sau din inimă fac asta trebuie să fugi. Eu cred că ar trebui să găsească puncte comune şi să scoată oamenii în stradă. Românul gândeşte la marea din faţă. Vine Crăciunul, Revelionul şi românii intra în logica de iarnă. Nu trebuie să te întrebi ce faci de Crăciun că vor fi îngheţa de frig în casă. Până de sărbători ar trebui să nu mai avem guvernul ăsta. 70 la sută din români nu votează. Românii au putere, dar nu ştiu. Acum e momentul. E bine cu capital electoral, dar ce faci cu el?”, a mai adăugat jurnalista.

Ce le recomandă Iosefina Pascal băieţilor care îl considera pe George Simion „un papagal”

Iosefina Pascal a mai spus că George Simion este un om politic puternic şi nu trebuie considerat un papagal. În acest context, Iosefina le recomandă persoanelor care consideră că îl pot păcăli să aibă grijă deoarece liderul AUR poate fi „o fiară”.

„Este o mişcare de PR. Putea să fie un eveniment negativ colectiv. Nu este relevant. Pe mine mă interesează ce face el pentru oamenii cu acest boom de imagine ce l-a căpătat. Simion nu e un papagal de prin politică. Simion este o fiară politică şi l-aş pune undeva cu Băsescu. Nu a făcut rău oamenilor, dar o să vedem că la un moment dat va ajunge într-o alianţă la guvernare. Băsescu a păcălit oamenii. Eu le recomand băieților ce cred că îl păcălesc pe Simion și vor să candideze să aibă grijă. Una este ce-am văzut noi la televizor şi alta e ce s-a văzut de acolo. Unii s-au dus pentru mâncare, alţii pentru nunta tradiţională, alţii pentru susţinere”, a conchis invitata.

Vă aducem aminte că nunta lui Simion a fost organizată pe data de 27 august 2022. Evenimentul a fost amplu dezbătut în mediul politic și nu numai, iar jurnalistul Iosefina Pascal a menționat că așteaptă să vadă cum va folosi liderul AUR capitalul electoral pe care l-a primit.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`