Prima pagină » Actualitate » Jurnalistul Iosefina Pascal: „CNA îi amenință cu dosare penale pe copii! Oficialii hărțuiesc minori!”
Jurnalistul Iosefina Pascal: „CNA îi amenință cu dosare penale pe copii! Oficialii hărțuiesc minori!”

Jurnalistul Iosefina Pascal: „CNA îi amenință cu dosare penale pe copii! Oficialii hărțuiesc minori!”

16 mart. 2023, 18:20,
în Actualitate

Jurnalistul Iosefina Pascal transmite că reprezentanții CNA au manipulat și mințit copii în timpul unei întâniri la care au participat elevi în cadrul „Școlii Altfel”.

În timpul evenimentului, elevii au pus întrebări, iar drept răspunsuri, jurnalistul susține că au primit „inepţii şi nişte manipulări”.

„Să urmăriţi modul în care cei de la CNA au manipulat, au minţit, au spus tot felul de prostii când au fost întrebaţi de copii în timpul unei întâlniri pe care au avut-o cu nişte elevi, în cadrul ‘Scolii Altfel’, cum se cheamă prostia aia… Au pus copiii ăia nişte întrebări pertinente, la care ăştia au răspuns nişte lucruri care, după părerea mea, sunt nişte inepţii şi nişte manipulări. Dar o să judecaţi dumneavoastră.
Important este că au răspuns nişte lucruri asumat. Şi, ce să vedeţi, apare publică înregistrarea. Aoleu, ce credeţi că fac cei de la CNA? Ameninţă copiii cu dosare penale!
Deci, România, ţară europeană! În acea întâlnire, domnul Jucan de la CNA le spunea copiilor cât de importantă este libertatea de exprimare, cât de important este că suntem în UE, cât de bine e, valori democratice, şi spunea domnul Jucan că noi nu suntem o democraţie în România.
Băi, se pare că avea dreptate! Da, se pare că România nu este o democraţie!”, a spus Iosefina Pascal.

Iosefina Pascal: „Cum să ameninţi mă, copiii cu dosare penale”

De asemenea, Iosefina Pascal este revoltată de faptul că reprezentanţii CNA au amenințat copiii care au participat la acea întâlnire cu dosare penale, deoarece au fost întregistrați „în timp ce ei spuneau nişte lucruri aparent sau teoretic asumate”.

„Adică eu nu pot să accept ca nişte cetăţeni plătiţi din banii noştri, numiţi în acele funcţii, prin voinţa Parlamentului, Guvernului şi preşedintelui, fiecare îşi poate desemna reprezentanţii în CNA, deci ei sunt nişte rezultate ale politrucilor din România… Aceşti cetăţeni ameninţă copiii cu dosare penale pentru că i-au înregistrat în timp ce ei spuneau nişte lucruri aparent sau teoretic asumate.
Aparent, ceea ce se discută în cadrul unei instituţii de stat, din cadrul căreia fac parte reprezentanţi numiţi şi votaţi de politruci, e secret de stat!
Ce vorbeşti, mă? Ce vorbeşti? Cum să ameninţi mă, copiii cu dosare penale… În bază a ce? Vă zic eu, în baza valorilor comunistoide, pe care ăştia, prina ceasta instituţie, le promovează într-o tară care nu e democratică. Aşa cum au spus ei. Este incredibil ce se întâmplă!”, a mai transmis jurnalistul Iosefina Pascal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *