Prima pagină » Actualitate » Jurnalistul Iosefina Pascal a făcut dezvăluiri în cadrul emisiunii „Dezbaterea Zilei” – BZI LIVE despre „combinațiile ” serviciilor de informații cu angajări în sistemul financiar public din România – VIDEO
Jurnalistul Iosefina Pascal a făcut dezvăluiri în cadrul emisiunii

Jurnalistul Iosefina Pascal a făcut dezvăluiri în cadrul emisiunii „Dezbaterea Zilei” – BZI LIVE despre „combinațiile ” serviciilor de informații cu angajări în sistemul financiar public din România – VIDEO

29 dec. 2022, 18:00,
BZI.ro, în Actualitate

Iosefina Pascal dezvăluit în cadrul emisiunii „Dezbaterea Zilei” de la BZI LIVE cum serviciile de informații fac angajări în sistemul financiar public din România. Mai precis, incisivul jurnalist a explicat cum prin intermediul unor tehnici folosite de ani buni de zile, diverse persoane ajung să ne reprezinte în Parlament.

Iosefina Pascal la „Dezbaterea Zilei” de la BZI LIVE

Incisivul jurnalist Iosefina Pascal a discutat la „Dezbaterea Zilei” de la BZI LIVE  despre cum ajung unii ‘băieți deștepți’ în funcții importante la conducerea țării. Și mergând pe principiul capilor de listă electorală, diverse personaje fără pregătire necesară ajung în Parlamentul României.

„Nu putem să scăpăm de traumele comunismului până nu înţelegem cum a ajuns Hellvig acolo. A fost votat, ales de Parlament, care e format din nişte băieţi şi nişte fete care candidează la grămadă pe nişte liste. Inclusiv în Parlament avem oameni ai SRI. Tu crezi că vreodată SRI-ul ar vota împotriva SRI-ului? Atâta timp cât vom vota liste şi partide, în sensul că ai un cap de listă care poate e un băiat ok, nu facem nimic. Pentru că îţi intră doi oameni ok şi opt derbedei. Dar ăştia nu vor vota niciodată împotriva intereselor lor personale.

Asta cu votul va funcționa foarte bine dacă vom avea vot pentru persoane și proiecte. Dar la noi e băiatul şi partidul, partidul şi băiatul. Și cine îți intră în Parlament habar nu ai, că tu votezi o listă. Nu se poate, trebuie să îi cunoşti pe oamenii ăia. Şi o să ajungă şi mai mulţi necunoscuți periculoşi din ăştia în Parlament până în 2024. Pentru că vor fi din ce în ce mai puţini oameni cunoscuţi şi trebuie schimbat modul în care se face politică şi modul în care aceştia sunt aleşi în aceste funcţii.

Trebuie să fie oameni care au făcut totuși nişte realizări în spate, fiecare pe domeniul lui.

Şi dintr-o listă de 30, să poţi zice că 10 sunt buni, care au nişte idei şi nişte proiecte în cap. Dar ca să se întâmple asta, oamenii trebuie să vrea şi să ceară asta.

Noi la 33 de ani de la Revoluţie suntem cu aceleași metehne comunistoide. Totuși suntem ţara în care justiția post-decembristă a ordonat un asasinat în ziua de Crăciun. Dom’le, când fundamentul e greşit, că eu la asta mă refer, la principiu, când justiţia asta a fost, justiție televizată, asasinat și pe redepe înainte, păi normal că tot ce urmează e la fel. Numai că acum nu te mai împușcă la zid, dar te plimbă cu cătușe pe la televizor, îți flutură dosarul pe acasă, pe la birou îți spune ‘Ai grijă ce votezi, că s-ar putea să mergi la pușcărie’… E aceeaşi meteahnă comunistă, ștergerea istoriei.

E un cerc vicios în care ne învârtim şi nu se va rupe decât în momentul în care reprezentanţii poporului nu vor face ceva în afară decât interesul personal”, a spus Iosefina Pascal.

Iosefina Pascal: „Nu vine Biden să voteze în Parlament ceva, nu!”

Incisivul jurnalist a explicat în cadrul emisiunii cum se fac aceste aranjamente din politică, menite a sluji intereselor altor persoane sus-puse. Iar cel mai important de înțeles pentru poporul român, spune Iosefina Pascal, e să priceapă odată pentru totdeauna că trebuie să se debaraseze de aceste ‘traume comunistoide’.

„E simplu. Când vom scăpa de metehnele comunistoide și vom înțelege să respingem acest mod de a face politică în România, atunci vom se vor schimba și lucurile. Nu vor mai exista oameni ca Hellvig și dacă Parlamentul e pentru cetățeni, îl va chema pe directorul SRI și îi va spune două vorbe. Și uite așa se va rezolva situația.

Acum, dacă ei fac afaceri politice e pentru că nu îi deranjează nimeni. Politrucii sunt controlați de ei pentru că ei dețin informațiile despre ei, iar la rândul lor, politrucii sunt controlați de justiție.

Acest cerc vicios nu se poate rupe decât în momentul în care reprezentanții poporului chiar vor fi ai poporului și nu ai propriului buzunar. În momentul ăsta, aici suntem.

Lumea trebuie să înțeleagă că ăștia sunt cei care decid. Cărora li se pune foaia de parcurs în față de la New York, de la Bruxelles, de la Moscova, de oriunde! Ăia vin la niște băieți, nu vine Biden să voteze în Parlament ceva, nu!”, a conchis Iosefina Pascal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *