Prima pagină » Actualitate » Jurnalistul Ion Cristoiu: „Omenirea are nevoie de un preşedinte cum a fost John Kennedy, nu slab ca Joe Biden” – VIDEO
Jurnalistul Ion Cristoiu: „Omenirea are nevoie de un preşedinte cum a fost John Kennedy, nu slab ca Joe Biden” - VIDEO

Jurnalistul Ion Cristoiu: „Omenirea are nevoie de un preşedinte cum a fost John Kennedy, nu slab ca Joe Biden” – VIDEO

28 apr. 2022, 16:50,
BZI.ro, în Actualitate

Cunoscutul jurnalist Ion Cristoiu a făcut o analiză completă, completă şi pertinentă despre războiul din Ucraina, la emisiunea online Marius Tucă Show. Mai mult decât atât, publicistul a ţinut să discute despre criza rachetelor din Cuba şi fostul preşedinte al SUA, John Fitzgerald Kennedy.

Ion Cristoiu menționează că fostul lider al Statelor Unite ale Americii a reușit să rezolve cea mai gravă problemă de la acel moment doar prin calm și inteligent. Făcând o comparație cu actualul președinte, jurnalistul a afirmat că Joe Biden este slab și dependent. De asemenea, Kennedy a reușit să câștige fără umilirea Uniunii Sovietice.

„În momentul în care tu l-ai făcut pe ăla criminal, genocid, dacă pune mâna pe Putin îl condamnăm, vrei să fie acum de treabă? E război, ei spun că este război şi au ajuns cu sancţiunile. Se va ajunge la o confruntare directă. Biden nu are nimic în cap. Omenirii i-a trecut glonţul de la cap şi a fost salvată de un om pe nume Kennedy. Mereu dau exemplul ăsta. Când s-a făcut blocada şi au zis că orice navă rusească este verificată şi dacă nu are armament trece. Cel care a spart blocada este petrolierul Bucureşti. În acel moment, ăia de pe submarinele atomice l-au întrebat pe Kennedy ce fac? A zis să-l lase că e petrolier. Deasupra Cubei a fost doborât un U4. Cine citeşte vede ce om era Kennedy, cât de calm. Toţi generalii susţineau să-i radă.

Biden este dependent şi a ajuns să-l înfieze pe nepotul Zelenski. Kennedy şi-a păstrat calmul în infernul ăla şi a făcut un lucru important: să iasă Uniunea Sovietică neumilită. Până acum era următoarea teorie: se negociază între Ucraina şi Rusia şi ajung la un armistiţiu. Acum este o prostie, nu mai are niciun rost. Este un război declarat mondial. Întreabă-l pe Biden care este scopul, ce vrea până la urmă? A spune că vrea să capituleze Rusia, iar asta înseamnă aruncarea ruşilor în mare. Ce înseamnă victoria Ucrainei? Nu înseamnă că ruşii vor rămâne cu Crimeea. Ucraina şi America nu recunosc că este Crimeea lor. Crezi că vreodată Rusia îşi va lua bagajele şi va pleca? Niciunul nu ştie despre ce este vorba. Se lasă purtat. Nu dau dovadă de stăpânirea de sine pe care a avut-o Kennedy. Ca doi puşti se escaladează. E gândit mai demult acest război şi de americani. Acest conflict care poate ajunge nuclear nu este generat de Putin şi de neînţeleptul Biden”, a transmis jurnalistul Ion Cristoiu.

Comentarii
  • Omenirea are nevoie ca tu Coroiu sa dispari la ghena de gunoi a istoriei

  • ca si hartman, cristoiu spune lucruri de bun simt. kennedy? era un tip destept, care nu punea botu la orice vrajeala. cred ca de aia l-au si omorit. avea personalitate, nu se lasa dus de nas.

  • Ticu Isari USA

    Domnule Cristoiu, sunteți singurul om in care am încredere și va urmăresc in fiecăreia noapte. Restul comentatorilor sunt niște viermi. Continuați, pentru ca adevarul este in sufletul și exprimarea Dvs.

  • ptr licuriciul de mai sus

    Vierme esti tu ca ti-ai parasit tara iar Coroi a fost un turnator la secu si o relicva comunista,ca-ti place ori nu!Asa cum TU ai o parere asa am si EU nu-i asa in USA?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *