Prima pagină » National » Jurnalistul H.D. Hartmann, pentru „Dezbaterea Zilei” – produsul media BZI LIVE dezvăluie detalii legate de adevărul de pe frontul din Ucraina – VIDEO
Jurnalistul H.D. Hartmann, pentru

Jurnalistul H.D. Hartmann, pentru „Dezbaterea Zilei” – produsul media BZI LIVE dezvăluie detalii legate de adevărul de pe frontul din Ucraina – VIDEO

09 dec. 2022, 19:00, 1 ,
BZI.ro, în National

Analistul politic H.D. Hartmann a explicat pentru „Dezbaterea Zilei” de la BZI LIVE care este de fapt situaţia de pe frontul din Ucraina. În ultimele luni au tot circulat informaţii, pe surse, cum că ruşii pierd în conflictul  cu ucrainenii, că rămân fără arme, că ucrainenii recuperează teren, dar cunoscutul jurnalist Hartmann explică cum sunt lucrurile cu adevărat.

„Credeţi că Rusia va dispare după acest război? Nu. Ucraina o să dispară!

Indiferent câte arme ţi-ar da SUA şi UE. Eşti mort băiete! Statul ucrainean dispare! Cu cât statul ucrainean se desparte în bucăţi, cu atât Rusia înaintează şi se apropie tot mai mult de linia NATO care e şi linia UE!”, a spus H.D. Hartmann la BZI LIVE.

Jurnalistul H.D. Hartmann, pentru „Dezbaterea Zilei”

H.D. Hartmann a explicat în exclusivitate pentru „Dezbaterea Zilei” de la BZI LIVE cum stă cu adevărat situaţia de pe frontul din Ucraina şi cum ruşii câştigă tot mai mult teren, apropiindu-se pe zi ce trece de adevăratul lor scop.

„Situaţia pentru Ucraina este practică… prin martie anul viitor va ajunge la un punct de neîntoarcere. Arată ca Germania bombardată de americani în Al Doilea Război Mondial. Nu mai există piatră pe piatră.

Von der Leyen a fost criticată de Zelenski când a zis că au murit 100.000 de soldaţi. E enorm, oameni buni! Ne jucăm cu focul aici. Armata României nu are 100.000 de soldaţi!

Eu văd o întărire fenomenală a flancului rusesc, cu noi arme. Ultimele rachete folosite de două săptămâni, că ruşii dau cu rachete care merg 10-15 km, dom’le, sunt noi nouţe! Înseamnă că industria de apărarea a Rusiei a început să producă la nivelul necesar al războiului. Noii recruți ai lui Putin, sunt 220.000 acum, şi-au încheiat acea perioadă de instruire şi în ianuarie vor fi 240.000. Domnule, se vede că sunt un zid. Ucrainenii se duc să îi împingă şi nu pot! Este o linie de oţel care s-a construit acolo. Asta nu va duce la dispariţia Rusiei, ci a Ucrainei!

Şi eu cred că  ăsta e obiectivul principal al Rusiei, aducerea ucrainenilor în stadiul în care să zică ‘lasă-mă, domnule, cu Kievul tău…’

Oricât îmi spui mie, că au atacat o bază militară strategică a Rusiei, păi stai dom’le… că îşi pregătesc ruşii răspunsul. Şi acum zic că se pregătesc pentru interiorul Rusiei? Rusia pregăteşte încă un nou bombardament, 100 de rachete.

Oameni buni, aseară în Kiev era noapte, ca şi la noi. Dar era noapte şi în apartamente!

Credeţi că Rusia va dispare după acest război? Nu. Ucraina o să dispară!

Repet s-au descoperit rachete noi, producția de armament rusesc şi-a crescut viteza şi produce cât are nevoie linia frontului. Păi în acel moment, balanța strategică se inversează în favoarea Rusiei complet.

Dacă Rusia este capabilă să trimită rachete tancuri, rachete tancuri, rachete tancuri, tu eşti mort. Indiferent câte arme ţi-ar da SUA şi UE. Eşti mort băiete! Statul ucrainean dispare! Cu cât statul ucrainean se desparte în bucăţi, cu atât Rusia înaintează şi se apropie tot mai mult de linia NATO care e şi linia UE!

Şi aici e pericolul pentru România! De asta Schengen-ul era important pentru România, că mai era încă o armură împotriva negoţului pe care Europa şi SUA îl vor face cu Rusia pentru a face pace.

În momentul în care Putin i-a cerut lui Erdogan să îşi construiască un hub gazier, înseamnă că o sa îl distrugă complet pe cel ucrainean. În momentul în care va trebui să negociem cu Turcia, România nu mai este importantă. România era importantă doar atât timp cât era vecină cu Ucraina.

Eu am înnebunit când am auzit că sunt bombe nou-nouţe. Iar Ucraina nu are cum să producă la nivelul Rusiei. Şi atunci balanța strategică de pe front se schimbă în favoarea Rusiei. Ăia stau în tranşee şi aruncă bombe, şi s-a încheiat povestea.

Oprirea rachetelor ruseşti se va face prin pace, în favoarea Rusiei, iar Rusia va cere orice, şi UE îi va da, aici e pericolul. Asta este drama.

Şi nouă, Austria ieri, în ziua infamiei, ne-a dat-o. Şi nu a fost singura. A fost şi Olanda. Olanda, ca să nu mai fie criticată, a zis că a votat doar împotriva Bulgariei. Dar Bulgaria nu se decuplase de România. Şi dacă ai votat împotriva Bulgariei, ai votat şi împotriva României, şi invers”, a spus H.D. Hartmann

H.D. Hartmann: „Pierderea Schengen a destabilizat şi sistemul”

De asemenea, analistul politic a discutat şi despre ce anume înseamnă această pierdere a intrării în Schengen şi a subliniat că anumite persoane nu ar trebui să se culce pe-o ureche, de vreme ce vor urma schimbări la care nici măcar ei nu s-au aşteptat. Dar, istoric vorbind, nu ar fi pentru prima dată.

„Eu cred la ora actuală că pierderea Schengen, un element de securitate al României, în contextul păcii dintre SUA şi Rusia, pierderea Schengen a destabilizat şi sistemul. Sistemul fără NATO şi UE nu există! Dacă ei nu au sprijin de la înalta poartă de la Bruxelles, ei nu există. Iar in acel moment, acest sistem dispare.

Şi Coldea şi Kovesi, trebuie să înţeleagă că un guvern naţionalist de tip oriental, îi va rade! Îi ia sistematic! Nu se uită la democraţie şi la ce spun Franţa şi Germania de i-au decorat şi le-au dat diplome! Orice guvern de acest tip va găsi elemente de negociere cu Occidentul, pe când ei ca sistem, vor muri. Vor fugi de nu se vor vedea! Asta e realitatea!

Voi nu aţi analizat niciodată psihologia primului exil din ’45! Plecau din luxul din Bucureşti în cămăruţele din Berlin! În Elveţia, regele Mihai nu avea ce mânca, şi a plecat din Palatal Peleş! Să nu credeţi cumva, voi ăştia din sistemul asta decorat de actualul regim, că dacă se schimbă şi România va fi dată la pachet Rusiei, noul sistem, dacă vine acel sistem, voi sunteţi morţi, băieţi! Voi şi copiii voştri! Pentru că nu veţi putea scoate banii pe care i-aţi luat! Şi veţi sta la mila ajutoarelor sociale!

Citiţi memoriile… plecau din palate cu slugi la Bucureşti, la Sibiu, la Iaşi, şi s-au trezit în poduri, că erau ruda săracă. Plecau din mijlocul unei Românii unde erau români şi s-au trezit sclavi. Sistemul actual a pierdut Schengen-ul, au primit o lovitură totală”, a conchis H.D. Hartmann.

H.D. Hartmann a fost invitat al editiei „Dezbaterea Zilei” de la BZI LIVE din 9 decembrie.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *