Prima pagină » Actualitate » Jurnalistul H.D. Hartmann, la BZI LIVE: „Vestul Sălbatic este la acest nemțălău acasă, la m.-.a! Cine insultă România trebuie luat la palme!” – VIDEO
Jurnalistul H.D. Hartmann, la BZI LIVE:

Jurnalistul H.D. Hartmann, la BZI LIVE: „Vestul Sălbatic este la acest nemțălău acasă, la m.-.a! Cine insultă România trebuie luat la palme!” – VIDEO

07 oct. 2022, 16:19,
în Actualitate

Un alt subiect dezbătut de jurnalistul H.D.Hartmann în ediţia BZI LIVE programată vineri, 7 octombrie 2022, a fost cel în care Guido Reil, un eurodeputat german, ataca România.

Europarlamentarul german a transmis faptul că statul roman nu are dreptul să existe în Uniunea Europeană. La auzirea acestei declaraţii, analistul politic a răbufnit.

„Nemțălăul este neomarxist. Individul este cunoscut pentru poziţiile lui extreme, dar el da glas a ceea ce a zis şi Klaus Iohannis. Ajunge cu bătaia de joc a Olandei. Această linie este exprimată de nemtalau. Nu eu am privatizat forţat de Occident şi mi-am industrializat tot. Pe mine m-a dezamăgit Klaus Iohannis. Să ai tu grijă de ce val vine, că dacă nu ştii bine să vorbeşti româneşte la Bruxelles şi fugi în Germania că părinţii tăi într-un pod. Ăluia trebuia să i se deschidă dosar penal că nu avea voie să încalce legile. Cum să ne spună că nu merităm nici să fim în UE”, a transmis jurnalistul H.D.Hartmann, la BZI LIVE.

Ce spune analistul H.D.Hartmann despre atacul europarlamentarului german la adresa României

Analistul politic H.D.Hartmann a afirmat că este revoltător cum Klaus Iohannis nu i-a oferit o replică europarlamentarului Guido Reil, după ce a insultat România. Jurnalistul a menţionat că absolut oricine insultă ţara noastră trebuie luat la palme şi să nu se mai permită nimănui acest lucru.

„Klaus Iohannis trebuia să şteargă cu el pe jos. Dacă continuă aceşti indivizi să insulte România trebuie luaţi la palme. Cereţi expulzarea ambasadorului Olandei, această ţară ne jigneşte de 11 ani. Turcia după 5 ani de sancţiuni a deschis din nou ambasada. Cum să permitem noi unor din ăştia să ne spună că nu suntem europeni. M.-.a nu e europeană. Eu sunt european de la Roma. Trebuia să i se dea două palme după ceafă. Demnitatea naţională şi o ţară europeană aşa se ţin. Nu cu vorbe d-alea. Să mă ierte Dumnezeu, dar m-am săturat să vina toţi nespălaţii şi să-mi spună că este Vestul Sălbatic la noi. Bineînţeles că nu avem niciun răspuns că Iohannis vorbeşte mai mult germana decât romană. Iohannis nu este produs natural a unui proces politic natural, a fost pus anume. Aştept că van der Leyen să iasă cu cătuşe că este anchetata că şi-a umplut buzunarele pe timpul pandemiei”, a menţionat analistul politic.

De asemenea, profilerul H.D.Hartmann afirma că dacă cineva din conducerea României nu ia poziţie, statul nostru va fi insultat mereu şi vom deveni nişte slugi.

„Altfel suntem insultaţi în fiecare zi, nu trebuie să ne mai lăsăm insultaţi. Iohannis aştept ca atunci când cineva se mai ia de ţară pe care o conduci şi o atacă de Guido Reil, aştept să ştergi pe jos cu ei. Să-ţi aperi ţară. La Schengen avem o şansă din 10, Olanda se va opune. Este o ţară mică, dar banul american i-a făcut puternici. Este o ţară nesimţita. Dar noi trebuie să mergem la şefi şi să întrebăm dacă sunt trădători sau mincinoşi. Slugile din Olanda au primit ordin să se opună intrării României. Noi trebuie să discutăm cu stăpânii Olandei. Olanda a fost între Franţa, Spania, nu a fost niciodată independenta. Face jocul SUA astăzi. Din nefericire pentru Iohannis, dacă nu discutăm cu stăpânii şi noi suntem slugi. Să vă iasă din minte vreodată că noi trebuie să discutăm cu slugile.

De când judeca el cine are voie şi cine nu să intre în UE. Iohannis, laşi cărţile de limba germană şi iei dicţionarul roman. Nu ai nevoie de altă limbă şi ştergi pe jos cu nemernicii din UE care insultă România în fiecare zi, ca de la Ciucă m-am lămurit”, a conchis incisivul invitat.

H.D.Hartmann s-a arătat revoltat de faptul că un europarlamentar german a atacat România. De asemenea, analistul a discutat şi despre atacul la adresa BOR.

Comentarii
  • Iohannis este protectorul intereselor straine. Interesele romanilor nu-l preocupa.
    Mai tineti mine? Pandemie, restrictii, distantare, etc. Dar cand Merkel telefoneaza ca are nevoie de sclavi, restrictiile sunt anulate pentru miile de oameni sositi la Cluj ca sa plece la cules sparanghel in Germania. Pentru noi ceilalti, care n-am plecat la sparanghel, restrictiile au ramas.
    O colonie de munca – asta suntem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`