Prima pagină » Actualitate » Jurnalistul H.D. Hartmann, la BZI LIVE: „Democrația care ne-a fost băgată nouă, în România, pe gât în ultimii ani nu înseamnă și salt civilizațional… Ne-au spus să ne privatizăm până și nevestele…!” – VIDEO
Jurnalistul H.D. Hartmann, la BZI LIVE:

Jurnalistul H.D. Hartmann, la BZI LIVE: „Democrația care ne-a fost băgată nouă, în România, pe gât în ultimii ani nu înseamnă și salt civilizațional… Ne-au spus să ne privatizăm până și nevestele…!” – VIDEO

28 oct. 2022, 16:58,
în Actualitate

Finalul de săptămână se încheie cu o ediție BZI LIVE de mare interes pentru cetățenii români. Analistul politic H.D.Hartmann, invitat săptămânal, a discutat despre cum România a fost privatizată complet, iar avuția națională a fost vândută străinilor, fără rușine.

De asemenea, analistul politic susține că integrarea României în UE trebuia să conducă la un salt civilizațional imens, nu la o cădere vizibilă.

Ce spune H.D.Hartmann despre privatizarea completă a României: ”Nu avem salt civilizațional”

Profierul H.D.Hartmann a menționat la BZI LIVE că democrația impusă României nu a adus mari progrese, ci dimpotrivă. Poporul român, după căderea regimului comunist, trebuia să se dezvolte din toate punctele de vedere, nu să fie vândut tot ce s-a construit în trecut.

„Eu cred că ceea ce s-a întâmplat cu România în ultimii ani a pornit de la un obiectiv extrem de moral. Integrarea completă a României într-o civilizaţie europeană, drepturile omului, femeii, copilului, la sănătate, la justiţie. Democraţia cum ne-a fost nouă băgată pe gât în ultimii 10 ani nu înseamnă că face salturi civilizationale. China nu cunoaşte democraţie şi a făcut nişte salturi uluitoare de te iei cu mâinile de păr. Fenomenul dezindustralizarii provocat de propagandă că sunteţi comunişti dacă nu vă privatizaţi şi nevestele a dus la căderea poporului. Mai mult decât atât, ce s-a întâmplat în România s-a întâmplat şi în URSS. Dacă înainte primeai apartament gratuit şi acum plăteşti o viaţă, asta e salt civilizational? Eu trebuie să cred propaganda europeană? Noi nu ne-am dezvoltat deloc, nu am oprit căderea. Jaful este privatizarea României, a avuţiei naţionale”, a transmis H.D.Hartmann, la BZI LIVE.

De asemenea, analistul politic susține că 75 la sută din întreaga planetă este împotriva Statelor Unite ale Americii, care a transformat Europa și nu numai în victime ale războiului.

„Poporul român a demonstrat înainte că se pot face salturi. Acum nu mai putem demonstra nimic. Aici e dramă. Popoarele şi din URSS au creat platforme, nu erau acolo înainte. Nu văd un interes fundamental al preşedintelui, premierului de a reda poporului acele succese care să ducă la evoluţii. Noi am transformat muncitorii României în culegători de sparanghel. De asta 75 la sută din planetă nu mai ţine cu SUA. Nu mai zic de crimele făcute de toate ţările pentru salturile civilizationale. De aia în România avem numai corporaţii străine. Enelul era a poporului român, Apanova era a noastră, OMV era al poporului român. Popoarele care nu au conducere aplecată la 90 de grade le spun tuturor să plece.
Europa nu ar trebui să fie victima acestui război. Dacă tu din anii 80 pe ascuns luai gaz sovietic şi rusesc ieftin dar ne-ai căpiat că sunteţi ingineri. Hegemonia economică de aşa zisa democraţie falsă a Germaniei a avut la baza cumpărarea în mod imperialist de gaz ieftin rusesc, nu că au fost ei deştepţi, morali. Când nu l-au mai avut, uitaţi-vă ce se întâmplă în Germania acum, în Franţa, Olanda, etc”, a mai adăugat H.D.Hartmann.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
08 septembrie 2024
08 septembrie 2024