Prima pagină » Actualitate » Jurnalistul H.D. Hartmann în platoul BZI LIVE despre ”lupta” pentru imagine și schimbările din ”războiul mediatic”
Jurnalistul H.D. Hartmann în platoul BZI LIVE despre ”lupta” pentru imagine și schimbările din ”războiul mediatic”

Jurnalistul H.D. Hartmann în platoul BZI LIVE despre ”lupta” pentru imagine și schimbările din ”războiul mediatic”

10 iun. 2022, 16:50,
în Actualitate

Analistul politic, jurnalistul și profilerul H.D. Hartmann a fost invitat vineri, 10 iunie 2022 în cadrul emisiunii-dialog BZI LIVE, alături de moderatorul Valentin Huțanu. Cei doi au abordat subiecte importante, precum ”lupta” pentru imagine și schimbările din ”războiul mediatic”.

H.D. Hartmann în platoul BZI LIVE

Fiind invitat în noua emisiune-dialog BZI LIVE, vineri 10 iunie, analistul politic, jurnalistul și profilerul H.D. Hartmann a discutat despre ”lupta” pentru imagine și schimbările din ”războiul mediatic”.

„Acest război mediatic care s-a dezvoltat pe fundalul pandemiei dar şi pe fundalul războiului ruso-ucrainean este un război tipic şi caracteristic epocii post-adevar. Înseamnă că adevărul este manipulat şi vopsit, este schimbat sensul lui încât să slujească minciunii. Un adevăr există pentru că cineva a spus o minciună. În epoca post-adevăr, minciuna are tendinţa de a fi crescută încât adevărul să fie ajustat la minciună.

Acum, utilizarea minciunii pe post de adevăr a devenit adevăr.

Războiul mediatic este pierdut de Rusia. Întrebarea mea este, dacă Rusia ar fi dorit să câştige acest război sau nu a dorit să îl câştige?

Rusia a pierdut o imensă parte din imaginea sa. Eu oricum nu cred că a vrut să câștige acest război mediatic. Rusia a decis să nu o intereseze adevărul şi minciuna. Ea trăieşte în adevărul ei şi doar asta o interesează.

Acest război este înfrângerea noastră a europenilor, nu a Ucrainei. Războiul ruso-ucrainean este drama Europei.

Rusia nu are nevoie de grâu din Ucraina, de petrol din America. Orice sancţiune pe care o dai Rusiei, trebuie să îţi aminteşti că porturile sale sunt închise. Rezerva lor este intactă”, a precizat analistul.

H. D. Hartmann: „Obrăznicia occidentală a devenit insuportabilă pentru ruşi”

Analistul H. D. Hartmann consideră că prin toate aceste schimbări care se întâmplă în ultimii ani, se încearcă o reeducare a cetățeanuli, poate chiar a firii umane.

„În primul rând, dacă ne uitam la prima etapă cu Trump care a eşuat, apoi avem pandemia care a fost un fenomen natural, care a devenit o a doua etapă. Se voia ca pandemia să reseteze totul. Să aruncăm istoria şi civilizaţia umanităţii la gunoi.

Obrăznicia occidentală a devenit insuportabilă pentru ruşi.

A treia etapă, de unire a celor trei procuri prin care băncile naţionale să formeze o singură bancă. Acesta este un joc mondial, prin care să se creeze o singură bancă, o singură monedă, un singur joc economic.

Noi nu mai avem economie clasică, trebuie să avem alternative. Cuvântul cheie este alternativ, un fel de tabula rasa. Totul este alternativ. Intrăm într-o etapă de construcţie în care după ce ni s-a spus că Ucraina va învinge Rusia, apoi că Ucraina a fost ocupată în proporţie de 20 % de Rusia, că trebuie să avem al 4-5-6 doze de vaccin, că România cu 17 milioane de cetăţeni trebuie să cumpere 20 milioane doze de vaccin, ca mâncarea traditioanala face colesterol, ca tot ce e real e rău…. şi ne spun că de acum intrăm într-o zonă în care fericirea populaţiei este să nu deţii o proprietate, etc.

Visul acestei tumori canceroase, în care SUA ne spunea ce bun e internetul. Eu chiar am crezut că democraţia este forma supremă de vată, dar apoi am văzut genocidul din Irak.

Iar în a patra etapă, se implementează cu voioşie de pioner valorile comuniste”, a precizat H.D. Hartmann.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *