Prima pagină » Actualitate » Jurnalistul H.D. Hartmann, în emisiunea BZI LIVE: „Vreau să o vad pe madam Ursula von der Leyen în cătușe… Asta trebuie să facă Kovesi…!”
Jurnalistul H.D. Hartmann, în emisiunea BZI LIVE:

Jurnalistul H.D. Hartmann, în emisiunea BZI LIVE: „Vreau să o vad pe madam Ursula von der Leyen în cătușe… Asta trebuie să facă Kovesi…!”

21 oct. 2022, 16:20, 2 ,
în Actualitate

H.D. Hartmann a vorbit în exclusivitate la BZI LIVE despre achiziția frauduloasă a vaccinurilor Covid-19 de către Uniunea Europeană. Cunoscutul analist politic a dezvăluit în cadrul emisiunii un document care atestă jaful la scară largă executat de către Ursula von der Leyen și cere ca procurorul european Laura Codruța Kovesi să ancheteze această faptă josnică.

„Cu atâtea vaccinuri, ne-am fi prezervat încă 100 de mii de ani în morminte.  71 de miliarde de euro au primit marile companii farmaceutice din banii oricărui cetăţean European.

Apoi, în interiorul populaţiei europene sunt categorii întregi care nu trebuiau vaccinate. Deci asta reprezintă mai mult decât 10 vaccinuri de persoană”, a spus H.D. Hartmann.

H.D. Hartmann la BZI LIVE

Incisivul invitat al ediției BZI LIVE din 21 octombrie, H.D. Hartmann a adus documentația necesară pentru a demonstra cum au fost furați banii europenilor, și implicit a românilor în această achiziție frauduloasă de vaccinuri anti-Covid19. Analistul politic, invocă a se ancheta aceste mișcări stranii din fruntea UE, menționând-o totodată pe Laura Codruța Kovesi.

„Este documentul făcut de Curtea de Conturi a UE. Este oficial, publicat acum 2 zile, despre raportul achiziţiilor vaccinurilor Covid de către UE.

Un lucru important, este că poporul UE, de la un copil până la cel care moare, este de 450 de milioane. Acum, doamna van der Leyen a cumpărat 4.5 miliarde de doze de vaccin, în valoare de 71 de miliarde de euro! Dar să mai pui încă 2 comenzi de 900 de milioane fiecare de vaccinuri… adică 10 vaccinuri de persoană?!

Comisia a semnat contracte de 71 de miliarde de euro în numele statelor membre pentru a cumpăra până la 7 miliarde de doze de vaccin.

Cu atâtea vaccinuri, ne-am fi prezervat încă 100 de mii de ani în morminte.  71 de miliarde de euro au primit marile companii farmaceutice din banii oricărui cetăţean European.

Apoi, în interiorul populaţiei europene sunt categorii întregi care nu trebuiau vaccinate. Deci asta reprezintă mai mult decât 10 vaccinuri de persoană.

Doamna Kovesi să se apuce să o areste pe doamna van der Leyen şi şeful de la Pfizer. Dacă nu face asta, nu luptă cu corupţia, ci cu dușmani imaginari. Vreau umilirea acestei birocrații ilegale şi ilegitime de la Bruxelles! Kovesi a fost aleasă în urma unui târg politic ca procuror european. Această doamnă să facă acelaşi spectacol grobian, de neam prost pe care l-a făcut în România în lupta anti-corupţie. Aşa să facă şi cu von der Leyen. Dacă nu face asta, ea luptă cu duşmani imaginari.

Frumuseţea e că ultimele două contracte semnate de ea în numele UE , dar fără să întrebe statele membre, fiecare câte 900 de milioane de doze, au dispărut. Doamna Kovesi, du-te de aresteaz-o pe von der Leyen şi pune-l pe Portocală să facă asta. Corupţia de la UE care te plăteşte din banii mei, nu o acuză de nimic pe cucoană”, a spus H.D. Hartmann.

H.D. Hartmann: „În Germania oamenii nu sunt purtaţi cu înjurături şi cu cătuşe”

H.D. Hartmann insistă asupra exercitării funcției de procuror al Laurei Codruța Kovesi ca la carte, subliniind folosirea acelorași metode pe care utilizat în cadrul campaniei anti-corupție din România.

„Doamna Kovesi, de la Iaşi, să vă duceţi la Zelenski să îl anunţaţi că are dosare de corupţie. Doar nu o să vă duceţi să îl susţineţi în război. Asta e vizita lui Kovesi în România, vine doar să ameninţe. Şi cu steagul Ucrainei, de parcă pe sponsorii îi interesează de soarta României.

Întrebarea mea este, cine o va judeca pe von der Leyen? Nu există Tribunal European. În Germania oamenii nu sunt purtaţi cu înjurături şi cu cătuşe. Spectacolul grotesc care se întâmplă de obicei la noi, acolo nu este posibil. Această zeiţă anti-corupţie în România, nu o să aveţi un spectacol grotesc, ei sunt civilizaţi. Nu vine Portocală să o aresteze.

Doamna Kovesi, găseşti pe Google dovezile şi întreab-o pe van der Leyen de ce a şters email-urile dintre ea şi şeful de la Pfizer.

Ursula mănâncă banii noştri, banii poporului european. Ce a plătit von der Leyen nu este din banii ei, ăia este banii poporului european. Noi am muncit pentru ei.

Armele trimise de noi şi de SUA se găsesc pe Dark Net. Von der Leyen să fie insultată de Ceauşescu pe străzile din Europa!  Altfel avem doar şantaj la adresa României, nu o luptă anti-corupţie.

Trebuie să te duci cu mascaţii şi să sperii copii, să spui nevestelor numele amantei, asta ne-a învăţat Kovesi. Dacă nu se duce şi la Bruxelles să facă asta, atunci ea nu mai face lupta anti-corupţie. Vreau identic ce aţi făcut în România, să faceţi şi acolo. Şi Portocală să ancheteze.

Nu le-ar fi ruşine birocraţilor de la Bruxelles să fure de la poporul european?! 71 de miliarde!”, a conchis H.D. Hartmann.

H.D. Hartmann a vorbit în cadrul emisiunii BZI LIVE și despre demisia premierului britanic Liz Truss.

Comentarii
  • Fără supărare, un jurnalist ar trebui să aibă mai mult fler, inclusiv în materie politică. Anume că Koveshoaia a fost dusă acolo, nu grație inteligenței, ori verticalității morale, ci de o anumită conjunctură politică, care urmărește o anumită agendă. În momentele în care agendele nu mai coincid, încă la secundă, zborară robespierrista în fuste… de nu se vede. Ce dracu, mă, tot n-ați aflat că Moș Crăciun chiar NU există ?!?!

  • Da ce ? Dovedita infractoare și condamnata penală Cristine Lagarde a făcut vreo ora de pușcărie ? Ia caută sa vezi pe ce funcție este acum !, nu l-am băgat noi pe Iliescu la pușcărie și vrei S-o băgăm pe Ursula ? 99% dintre politicieni merita cătușele pe mina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *