Prima pagină » Actualitate » Jurnalistul H.D. Hartmann, în emisiunea BZI LIVE: „România ar trebui sa fie Regina Europei deoarece avem gaz, petrol și producem curent…! Trebuie să naționalizăm resursele naturale ale țării…! Nu vreau că neamțul-nemților Iohannis să ne facă solidari cu Germania…!”
Jurnalistul H.D. Hartmann, în emisiunea BZI LIVE:

Jurnalistul H.D. Hartmann, în emisiunea BZI LIVE: „România ar trebui sa fie Regina Europei deoarece avem gaz, petrol și producem curent…! Trebuie să naționalizăm resursele naturale ale țării…! Nu vreau că neamțul-nemților Iohannis să ne facă solidari cu Germania…!”

07 nov. 2022, 17:25,
BZI.ro, în Actualitate

Jurnalistul H.D. Hartmann a vorbit la BZI LIVE  despre Blackout-ul ce a fost vehiculat în mass-media, având în vedere documentul transmis de Transelectrica, în care se arată că România ar putea trece printr-o criză energetică, iar țara noastră va fi nevoită să importe. Invitatul a menționat totodată și poziționarea statului român într-o Uniune Europeană aflată deja în declin și că ”bucată cu bucată”, industria și infrastructura energetică este ”vândută” în loc să se investească în aceasta.

„Blackout-urile vor fi create de către speculatorii din energie din România şi ăia trebuie arestaţi pe viaţă pentru atentat la securitatea României. Ăsta este terorism!”, a spus H.D. Hartmann.

Jurnalistul H.D. Hartmann la BZI LIVE

În cadrul ediției BZI LIVE din 7 noiembrie, H.D. Hartmann a adus lămuriri în ceea ce privește acest blackout în energie. Aceste informații venind în contextul în care potrivit documentului transmis de Transelectrica, consumul de energie electrică pentru vârful de sarcină în iarna 2022-2023 este estimat la aproximativ 9000-9500 de megawați. Transelectrica atrage totodată atenția că România nu are de unde să importe acești megawați, încă din luna august. Cunoscutul jurnalist a subliniat faptul că, într-o țară producătoare  de resurse, de gaz și energie electrică, un blackout nu are ce căuta!  Și trage un semnal de alarmă, spunând că dacă o să ne aflăm vreodată în această situație, este doar vina guvernanților, care au vândut România ‘bucată cu bucată’.

„În mod normal pentru România, ar trebui să fie una dintre reginele Europei pentru că produce gaz şi energie electrică. Iar această criză nu ar trebui să ne impună probleme.

Eu nu cred în blackout. Pentru că probabil cine baga această legendă, vrea să intrăm în rând cu Occidentul.

România nu are voie să aibă blackout, pentru că noi suntem producători de resurse.

Românii nu trebuie să aibă blackout ca să fie solidari cu germanul.

Scholz a mers 23 de ore ca să se vadă 2 ore cu Xi Jinping. Şi şi-a luat maseurii cu el. Unde e solidaritatea aici?

Uniunea Europeană nu e în stare să asigure bunăstarea poporului român. E incapabilă.

Blackout-urile vor fi create de către speculatorii din energie din România şi ăia trebuie arestaţi pe viaţă pentru atentat la securitatea României. Ăsta este terorism!

Înţeleg Franţa, Germania, că nu au resurse. Dar noi avem !”, a spus H.D. Hartmann

H.D. Hartmann: „În Ucraina va fi o dictatură”

De asemenea, anticipativ ediției BZI LIVE din 11 noiembrie, analistul politic a vorbit și despre un scenariu posibil pe care îl va putea avea războiul din Ucraina în această iarnă.

„Acolo e lupta cu Hersonul, ruşii depopulează regiunea, ucrainenii au adunat o mie de tancuri, nu știu de unde. Ruşii adună şi ei, iar Hersonul cred că va fi ras de pe faţa Pământului. Punctul de luptă critic pentru această iarnă va fi Hersonul. Nu înţeleg neapărat de ce, dar este o strategie rusă acolo, pe care nu o putem înţelege deocamdată, pe care nimeni nu ne-o explică.

Noi în iarna asta vom auzi despre Herson. Acolo este un mare centru energetic. Ucrainenii vor să îl dărâme, dar îi acuză pe ruşi că vor să o facă. E o situaţie foarte complicată şi poate să degenereze.

În rest, nu există şanse de negociere.

Să nu uităm că Zelenski a anunţat că în 2024 nu va organiza alegeri, pentru că e stare de război. Deci acolo va fi o dictatură”, a conchis H.D. Hartmann.

Reiterăm faptul că jurnalistul H.D. Hartmann este invitat săptămânal al ediției BZI LIVE.

Comentarii
  • Rog sa propuneti si solutii de rezolvare nu doar o analiza care o fac mai toti cei care stiu despre ce este vorba.

  • Data fiind situatia de avarie, trebuie nationalizat tot ce tine de energie : resurse, productie, distributie. Pasul 2 este redeschiderea termocentralelor. Pasul 3 este finalizarea centralei de la Iernut. Pasul 4 construirea unitatilor 3 si 4 la CNE Cernavoda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *