Prima pagină » Actualitate » Jurnalistul H.D. Hartmann, declarații îngrijorătoare la BZI LIVE: „Occidentul decadent şi americanii vor să declanşeze războiul de distrugere totală” – VIDEO
Jurnalistul H.D. Hartmann, declarații îngrijorătoare la BZI LIVE: „Occidentul decadent şi americanii vor să declanşeze războiul de distrugere totală” - VIDEO

Jurnalistul H.D. Hartmann, declarații îngrijorătoare la BZI LIVE: „Occidentul decadent şi americanii vor să declanşeze războiul de distrugere totală” – VIDEO

01 iul. 2022, 17:40, 1 ,
BZI.ro, în Actualitate

Un alt subiect important abordat în emisiunea BZI LIVE alături de analistul politic H.D. Hartmann a fost cel al planurilor de viitor ale Occidentului decadent. În acest context, cunoscutul jurnalist susține că americanii și nu numai vor să declanșeze un adevărat război de distrugere totală.

„Am făcut un calcul. Rusia a ocupat 137.000 km pătraţi, tot ce au luat ei până astăzi. Rusia nu se opreşte şi nu se va opri. Nu are în acest moment din punct de vedere tactic şi strategic motive să se oprească, pentru că nu a oprit-o nimeni. Mă doare sufletul de francezi, dar când trimiţi 7 tunuri Caesar de se ascundeau marţienii de frica ghiulelei, şi rusul a pus mâna pe 2 din ele intacte şi a distrus 3. Ucrainenii nu ştiu ce să facă cu ele, nu au soldaţi care să tragă de lanţul ăla. Reculul tunului omoară persoane şi trebuie să stai la distanţă. Tunurile au fost trimise anume să fie pierdute, nu au avut valoare pe front. Nu a oprit Rusia un centimetru. Pierderile ruseşti în oameni, tehnica militară şi elemente tactice nu sunt de natură să dorească să facă negocieri. Ea cere, dar eu dacă mă duc acum, se uită la mine şi mai cere teritorii. Din cauza situaţiei, nici Ucraina nu poate fi trimisă să negocieze. În acest moment, Franţa nu a vrut pacea. Ce facem acum? Trimitem rachete tactice, nucleare? De ce nu a fost oprit războiul din Ucraina? Pentru că Occidentalii vor distrugerea Rusiei”, a transmis H.D. Hartmann, în exclusivitate la BZI LIVE.

H.D. Hartmann, despre G7 și cum se va distruge totul dacă nu sunt opriți americanii

În altă ordine de idei, cunoscutul profiler a discutat despre întâlnirea G7 care a avut loc la Madrid. H.D. Hartmann a menționat faptul că liderii celor 7 state au încercat să elimine într-o manieră sau alta BRICS.

Totodată, impunerea unui nou pachet de măsuri restrictive împotriva Rusiei nu îi afectează direct pe ei, ci pe noi.

„Înainte de G7 a fost BRICS, întâlnirea internaţională a ţărilor nealiniate a marilor puteri. G7 a fost dur. s-au enervat şi au început să-şi bată joc de Putin. Drama este alta, ăştia au posibilitatea să le arate limba celor de rasă superioară, G7. Ţările puternice din UE erau reprezentante de şefii aleşi, ăştia nu ştiu pe cine au. Iranul şi-a permis să facă bomba atomică, doamne ce jignire pentru rasa superioară. G7 s-a vrut o încercare nereuşită: de a bloca BRICS-ul care se ridică – pompată de Rusia şi China, de a impune tot felul de sancţiuni Rusiei. Au venit cu prostia de a nu mai importa aur din Rusia. Câtă prostie şi minciună în capul celor de la G7. Cel mai mare importator de aur este India, fiind al doilea mare producător de sateliţi, tehnologia de vârf. Femeile lor poartă jumătate de kg de aur pe ele. Au devenit o putere de industrie de vârf și au făcut din ei importator de aur. Marea Britanie fură întreaga lume pe piaţa aurului. Unul dintre cei mai mari exportatori de aur nerafinat este Rusia. A fost vândută ștanţa de aur a Rusiei sovietice. Rusia trimitea aurul la o companie britanică care ștanţa aurul, în jur de 17 miliarde de euro. Marea Britanie prin reștanțare îl revindea la 21 de miliarde pentru India. Marea Britania nu voia să muncească niciodată, ci doar a vrut să fure. Când tu dai sancţiuni nu mai poţi importa aur de la ruşi, astfel nu mai există aur şi rupi lanţul imperialist. Marea Britanie pierde acum. S-a ajuns ca principalii şefi francezi să facă cerere la cetăţeni să facă economie de apă, energie şi etc. Este o adevărată decadență. Este grav ca atunci când Occidentul va intra în criză, în toamnă, nu vor mai avea gaz, apă şi energie. Ceauşescu le avea, dar le oprea”, a transmis H.D.Hartmann, jurnalist.

De asemenea, analistul politic a menționat ce se va întâmpla cu Germania dacă se vor respecta sancțiunile luate împotriva Rusiei. Mai mult decât atât, prezenta militarilor america pe teritoriul României va costa enorm de mult. România nu a dorit război, românii nu au fost întrebați despre nimic și totuși țara noastră va suporta profund consecințele faptelor liderilor aflați la conducere.

„În Germania apare un raport în care se spune că tăierea gazului rusesc complet duce la dispariţia de luni pe marţi a 5,6 milioane de locuri de muncă şi căderea PIB cu 12,5 la sută. Dispare complet industria sticlei, optica germană, industria siderurgică complet şi mâncarea – dispare zahărul rafinat. Şi fără zahăr nu ai industrie alimentară. Ei nu vor mai mânca nimic, nu vor avea. Greşeala de analiză aici este şi cu sancţiunile împotriva Rusiei. Aici îi durea pe ruşi, nu acum când tu tai produsul lui, şi nu pe cel pe care-l iei tu de la mine. Cum să-i dau sancţiuni pe produsul lui. România nu trebuia să intre în criză, are agricultură şi gaze. Dar noi suntem băgaţi în criză de slugile puse la conducere de Occident. Rusia exploatează, reduce gazele şi spune să luăm de la americani, dar gazul lor este lichid. Pentru a-l transforma în gaz îţi trebuie ani de zile. Rusia dă dreptul să fie liberi, să facă ce vor. Noi vom plăti prezența soldaţilor americani pe teritoriul României. Securitatea logic că va costa, dar noi nu vrem în război. Noi eram bine în banca noastră, dar generalul nostru este un mare aliat al americanilor. Ce ne-a adus SUA nouă gratuit?”, a conchis în talk show-ul săptămânal H.D.Hartmann, la BZI LIVE.

Comentarii
  • BRICS? De ani buni incoace da cam 50% din cresterea mondiala. N-ai ce le zice.
    G7? Un grup elitist care odata si-a arogat niste privilegii. Normal, si-a pierdut competitivitatea.
    BRICS versus G7? BRICS spune „sa colaboram”|, G7 spune „sa restrictionam”. Normal ca BRICS este mai atractiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *