Prima pagină » Actualitate » Jurnalistul H.D. Hartmann a lansat un atac furibund, la BZI LIVE: „Băi Iohannis și cu Schmidt, cum să dai de mâncare neamțului și nu românilor? Acestea sunt tunuri, la final de mandat!” – VIDEO
Jurnalistul H.D. Hartmann a lansat un atac furibund, la BZI LIVE: „Băi Iohannis și cu Schmidt, cum să dai de mâncare neamțului și nu românilor? Acestea sunt tunuri, la final de mandat!

Jurnalistul H.D. Hartmann a lansat un atac furibund, la BZI LIVE: „Băi Iohannis și cu Schmidt, cum să dai de mâncare neamțului și nu românilor? Acestea sunt tunuri, la final de mandat!” – VIDEO

23 sept. 2022, 16:42, 1 ,
în Actualitate

Astăzi, 23 septembrie 2022, a fost programată o nouă ediție BZI LIVE în care a fost invitat profilerul H.D. Hartmann. Cunoscutul jurnalist a discutat printre numeroasele teme și despre contractul României cu BMW, care presupune cumpărarea a 600 de autoturisme pentru Poliția Română.

„Cum ziceai cu iubirea de ţară? Michael Smith de la BMW şi-a tras contract cu ministrul de Interne de 600 de BMW-uri. Tovarăşul Iohannis, nemțălăul care ia în exclusivitate 600 de de BMW vinde României ca să-şi facă milioanele. România produce Dacia, nu poate Schmidt să îşi vândă BMW-urile să şi le ţină acasă. Eu trebuie să dau de mâncare muncitorului de la Dacia, nu nemţilor. Nemţii nu-mi dau mie de mâncare”, a transmis H.D.Hartmann, jurnalist, analist politic și profiler.

Ce a transmis H.D. Hartmann despre contractul cu BMW

Analistul politic s-a arătat indignat de deciziile luate de guvernanții României. H.D.Hartmann susține că în loc să ofere salarii muncitorilor români de la Dacia, respectiv Ford, președintele Klaus Iohannis oferă mâncare nemților și cumpără mașini de la BMW pentru Poliția Română.

Mai mult decât atât, profilerul susține că în caietul de sarcini se află o condiție halucinantă, ca autoturismele să aibă 8+1 trepte de viteză, în condițiile în care traficul rutier din București este sufocat.

„Aţi auzit? Terminaţi cu această șpagă împuţită şi minciună. Ce-mi trebuie mie la Poliţie BMW? Daciile nu merg la Poliţie? Auzi condiţie în caietul de sarcini. Vor 8 trepte de viteză +1, astea sunt BMW-uri de zboară. Să-mi explice Schmidt care a pus mâna pe cele mai mari contracte din România de când e Iohannis e preşedinte, unde naiba în Bucureşti foloseşti 8 trepte, unde Nicușor Dan a transformat Capitala într-un parking. Aşa e la europenişti. Anulează dracului contractul lui Schmidt”, a mai spus cunoscutul invitat, în exclusivitate la BZI LIVE.

Jurnalistul H.D.Hartmann a afirmat că mai mare trădare de țară nu există atunci când preferi bunăstarea străinului în detrimentul cetățeanului din țara ta. În aceeași ordine de idei, profilerul a afirmat că aceste decizii luate sunt doar niște tunuri pe final de mandat al lui Klaus Iohannis.

„Cum să nu-i dai de mâncare muncitorului român. Îl înţeleg pe Ciucă, dar tu PSD te uiţi în gura lui Iohannis şi Schmidt? Cum să iei 600 de BMW, unde naiba te duci pe străzile României? Că am venit eu la Iaşi şi aveam 120 la oră şi m-am întâlnit cu căruţele. Nu-i putem înjura dacă între sate nu sunt drumuri. Cum să-i dai de mâncare unui neamţ, când ai români în ţara ta? Economic trebuia să te gândeşti, dacă nu naţional. Moral dacă nu matematic. Cum să dai MAI 600 de BMW-uri? Miliţia nu putea merge în Dacie? Ce condiţii vor în caietul de sarcini. Tunurile se dau la final de domnie europeană. Înţeleg că lucrurile sunt şi mai grave. De aia am zis că tunul lui Schmidt e nimic, nici acolo în Guvernul României nu se vorbeşte româneşte. În loc să dai mâncare celor de la Ford şi Dacia. De aia au şi pus-o pe caietul de sarcini, ca să câştige numai unul. Nu aveam generali de patru stele apărători ai poporului român? Ciucă trebuia să spună că are 2 fabrici de maşini în România şi nu ne interesează muncitorii străini”, a conchis incisivul H.D.Hartmann.

H.D.Hartmann a discutat la BZI LIVE despre contractul BMW, dar și despre profitul făcut de compania OMV în România.

Comentarii
  • Primul ministru a anuntat public ca a cerut ministerelor sa reduca achizitiile de bunuri. De ce Ministerul de Interne nu respecta aceasta cerinta? Sunt scumpiri peste tot, oamenii o duc din ce in ce mai greu. Deficitul bugetar este in crestere. Chiar nu se mai putea fara masinile astea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *