Prima pagină » National » Jurnalista Mădălina Ciocan a murit. Colegii săi au făcut anunțul

Jurnalista Mădălina Ciocan a murit. Colegii săi au făcut anunțul

05 mai 2021, 13:26,
în National

Jurnalista Mădălina Ciocan de la România Tv a murit. Tragica veste a fost dată chiar de colegii și colaboratorii acesteia. Apropiații o descriu ca pe o fire veselă și plină de viață.

Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, aceasta era grav bolnavă și se chinuia de ceva vreme cu o cumplită boală care nu avea niciun antidot.

Mădălina Ciocan a murit după o lungă suferință

Victor Ciutacu a fost printre primii care și-a exprimat regretele față de moartea acesteia pe pagina personală de Facebook. Acesta a descris-o în detaliu pe Mădălina Ciocan.

”Nu există om politic, analist, cântăreț sau artist care contează să n-o știe pe Mădălina Ciocan.

Ce nu știa nimeni, în afară de mine și de Alina Pană, colega ei de baricadă, e că, deși era grav bolnavă, ea l-a convins pe Gigi Becali să doneze instant diferența (mare) de bani necesară operației lui Seby Duta în campania umanitară uriașă pe care numai eu știu cum am dus-o la capăt. Odihnește-te în pace, Didino, că mult te-ai mai chinuit! Tare devreme ai plecat…”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Eugen Chelemen, directorul editorial România TV, a rememorat persoana Mădălinei tot într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„Drum lin, Mădălina! România TV a pierdut o colegă deosebită, o personalitate cum nu am mai întâlnit! Vei rămâne mereu în inimile noastre, DIDINO!”, a scris Chelemen.

Monica Tatoiu și-a luat la revedere de la jurnalista Mădălina Ciocan

Monica Tatoiu și-a luat la revedere de la Mădălina Ciocan tot printr-o postare făcută pe pagina personală de Facebook.

„A plecat la ceruri Mădălina Ciocan. Era omul cu care râdeam cu poftă, chiar atunci când ne era greu la amândouă.

Oamenii frumoși se duc. Îmi plăcea să creez haine pentru ea. Aici fericită în ultima creație”, a scris aceasta.

Un cunoscut jurnalist din România a murit la 58 de ani

O alta tragedie a avut loc in presa din Romania pe 3 mai. Jurnalistul Mihai Leder a murit la vârsta de 58 de ani. Acesta avea o experientă de peste 20 de ani în presă. Conform datelor existente până la această oră se pare că Leder s-a simţit rău şi a fost transportat la spitalul din Bistrița unde ulterior a fost internat în secţie de Terapie Intensivă.

Mai multe decese în zilele de Paște

În zilele de Paște s-au inregistrat mai multe decese ale unor personalitati din România. Vorbim despre faptul că medicul Ioan Pop de Popa, cunoscut ca drept părintele și fondatorul şcolii moderne de chirurgie cardiovasculară a decedat în vinerea mare. Acesta avea 93 de ani și era o figură extrem de apreciată in mediul medical și nu numai. Un alt deces răsunător s-a produs chiar în noaptea de Înviere unde un alt personaj îndrăgit a plecat la Domnul. Vorbim despre  Părintele Ieromonah Daniil de la Mănăstirea Frăsinei care a murit chiar în timpul slujbei de Înviere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`