Prima pagină » National » Jurnalista Emilia Șercan, despre plagiatul politicienilor: ”Am arătat că împăratul este gol, că acești oameni împopoţonați cu diplome sunt găunoși”
Jurnalista Emilia Șercan, despre plagiatul politicienilor: ”Am arătat că împăratul este gol, că acești oameni împopoţonați cu diplome sunt găunoși”

Jurnalista Emilia Șercan, despre plagiatul politicienilor: ”Am arătat că împăratul este gol, că acești oameni împopoţonați cu diplome sunt găunoși”

23 sept. 2024, 14:24, 1 ,
în National

Jurnalista Emilia Șercan, cea care în anii de activitate a făcut anchete despre politicienii care și-au plagiat doctoratele, a explicat într-un interviu recent faptul că nu a făcut nicio derogare și că i-a demascat pe toți cei care au făcut acest lucru. Fie că au fost miniștri, premieri, șefi din SRI sau procurori, Emilia Șercan a scris despre toți. Aceasta a spus că în final a arătat românilor că împăratul este gol și că acești oameni împopoțonați cu diplome sunt găunoși.

Vă aducem aminte faptul că jurnalista Emilia Șercan a primit amenințări de o gravitate enormă. Emilia Șercan a primit un mesaj de amenințare pe 19 ianuarie 2022, la o zi după ce a scris că doctoratul premierului de la acea vreme, Nicolae Ciucă, este plagiat.

În mesajul primit, Emilia era amenințată că nu va mai avea „zile bune pe pământ” dacă nu divulgă sursa informațiilor aflate la baza dezvăluirilor sale.

” Nu cred că am iertat pe vreunul. Premierul României, Nicolae Ciucă, Gabriel Oprea, vicepremier al României, George Maior director SRI, Florian Coldea primadjunct, generalul Dumbravă șeful Direcției Juridice din SRI, Petre Tobă ministru de interne, Bogdan Licu – procuror general adjunct al României, Florian Bodog – ministru al Sănătății, Lucian Netejoru – șeful Inspecției Judiciare, Mihai Stănișoară – fost ministru al Apărării. Sunt mult mai mulți, evident că acum nici nu îmi mai vine numele lor în minte. Plus am arătat corupția academică morală din interiorul Academiei SRI. Am arătat corupția morală și academică de la Academia de Poliție. Am arătat încrengăturile lor. În final am arătat că împăratul este gol, că acești oameni, împopoțonați, inzorzonați cu titluri academice, cu tot felul de certificate, diplome, sunt găunoși. Pe ei nu îi validează o diplomă, nu le arată competența. O diplomă nu te învață să citeși dacă ești premierul României.” a explicat jurnalista Emilia Șercan.

Ne merităm soarta pentru că de 30 de ani românii votează în Parlament, la alegerile locale sau prezidențiale, numai impostori, oameni care nu au dovedit nimic de-a lungul vieții. Dacă noi votăm pe Nicolae Ciucă, un fals erou, pe Marcel Ciolacu, patron de covrigărie sau Mircea Geoană – un om în a cărui anturaj au fost numai penali, și care și-a plagiat lucrarea de doctorat într-un mod nesimțit, atunci nu mai trebuie să fim nemulțumiți de faptul că avem spitale care se dărâmă, școli cu WC-ul în fundul curții sau că nu avem autostrăzi. Poate este timpul ca românii să se informeze despre trecutul fiecărui candidat și să ia al vota, sau nu, în cunoștință de cauză.

Comentarii
  • o fi ea jurnalista cea mai tare din parcare…tinde si asta la ciolanul ala mare ca Lasconi si aia trompetista cu hurnagutanul si cartoful

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`