Prima pagină » Actualitate » Jurnalist din Brăila, dezvăluiri bombă despre probleme la podul din Brăila: ”Sorin Grindeanu tremură din cauza asta!” – VIDEO

Jurnalist din Brăila, dezvăluiri bombă despre probleme la podul din Brăila: ”Sorin Grindeanu tremură din cauza asta!” – VIDEO

02 aug. 2024, 11:36,
în Actualitate

Jurnalistul Chivu Cătălin din Brăila face o serie de dezvăluiri despre diverse probleme la podul din Brăila. Acesta susține că sunt atât de mari problemele la pod încât Sorin Grindeanu tremură și nu știe cum să le rezolve.

Podul din Brăila a intrat în reparații capitale la o scurtă perioadă după ce a fost inaugurat cu mare fast. Investiția este cea mai mare din istoria României de după 1989. „Bulon pod” este un termen care se referă la un tip de element de prindere utilizat în construcția podurilor. Acest element este o bucată de metal (de obicei, un bolț sau un șurub) care este folosită pentru a fixa diferite piese ale structurii podului între ele.

Jurnalist din Brăila, dezvăluiri bombă despre podul din Brăila: ”Sorin Grindeanu tremură din cauza asta!”

Jurnalistul Chivu Cătălin din Brăila vorbește despre o informație despre podul din Brăila care este încă ascunsă de autorități și care, când va apărea în spațiul public, va fi una care va face valuri. Este vorba despre un bulon al podului care s-ar fi crăpat și care a stârnit teamă în rândul lui Sorin Grindeanu:

 

” Bună seara, voiam să vă zic ceva frumos cu Consiliul Județean, cu spitalul, dar toate pălesc în fața a ce vă zic acum. Deci vă zic ceva deosebit, vă rog să fiți foarte atenți. Acum câteva zile, cineva din cadrul CNAIR a verificat podul. Normal trebuia să intre podul în reparații la 60 de ani. Acum, nu numai că va trebui să intre la 10 ani că sunt infiltrații mari. Avem un breaking news. S-a crăpat un bulon! Băi, s-a crăpat un bulon! Domnul Grindeanu, ministrul Transporturilor nu știe cum să o mai țină la blat, cum să o țină la blat. E de două zile informația. Acum a ieșit pe piață. Dacă eu acum vorbesc prostii, eu mă las de jurnalism. S-a crăpat un bulon la pod. Să vedem cum o mermelesc ăștia. Doamne, voi vă dați seama ce se întâmplă? Sunt tensiuni că s-a mișcat podețul.” a explicat jurnalistul din Brăila, Chivu Cătălin.

Ce probleme sunt la podul din Brăila?

Informația legată de bulonul podului este una neoficială. Oficial sunt numeroase alte probleme la podul din Brăila. Recent, George Simion, președintele AUR și candidat la alegerile prezidențiale, a fost la pod pentru a vedea ce se întâmplă. Stupoare, însă. Acesta a descoperit cum, din 7 muncitori angajați, doar 2 lucrau. Oamenii care tranzitează podul sunt revoltați de timpii mari de așteptate și de condițiile horror de traversare a podului:

„Ei spun că nu e o problemă structurală, dar dacă n-ar fi o problemă structurală, nu s-ar mai scufunda asfaltul. La podul lui Grindeanu, marea lor realizare este că nu l-au făcut cu constructorii români. Noi nu mai suntem în stare să facem nimic și îl bagă în reparații capitale după nici un an. Asta e bătaia de joc a PSD-ului, care vă fură de 34 de ani, și, teoretic, unii dintre voi îi mai votați. Eu nu cred că îi mai votați. Eu cred că fură tot cum au furat și podul ăsta ”, a declarat George Simion.

Așadar, sunt mari probleme la Podul din Brăila care a avut o investiție colosală și care a fost văzut ca o reușită a guvernării PSD-PNL și a lui Mihai Tudose. Podul peste Dunăre de la Brăila, cel mai mare pod suspendat construit vreodată în România și al treilea din Europa (ca deschidere centrală), costă peste 2 miliarde lei, 85% din finanțare fiind asigurată prin fonduri europene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *