Prima pagină » Cancan » Jurații de la Masterchef au fost criticați. Lovitură dură pentru Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu

Jurații de la Masterchef au fost criticați. Lovitură dură pentru Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu

08 oct. 2024, 11:09, 1 ,
Cezar Bulgaru în Cancan

Surpriza la Pro TV dupa ce jurații de la Masterchef au fost criticați. Dacă jurații emisiunii „MasterChef” erau anterior apreciați și lăudați de către fani, situația pare să fi luat o turnură neașteptată. Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au fost criticați sever de internauți pe o rețea de socializare, stârnind controverse în rândul publicului.

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au devenit simboluri ale emisiunilor culinare în România. Cu o prezență constantă pe micile ecrane de-a lungul anilor, aceștia au reușit să atragă mulți români în fața televizoarelor, consolidându-și astfel popularitatea în rândul publicului.

Jurații de la Masterchef au fost criticați

Jurații emisiunii nu doar că evaluează preparatele, ci aduc și momente de umor care reușesc să stârnească zâmbete pe fețele telespectatorilor. Totuși, recent, aceștia s-au confruntat cu critici neașteptate. Totul a început pe Facebook, unde unii internauți au lăsat mesaje negative la adresa lor. Comentatorii sugerau că Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu ar părea plictisiți în timpul filmărilor, ceea ce ar afecta farmecul emisiunii.

Criticile nu s-au oprit aici. Un internaut a subliniat că jurații ar fi făcut „mișto” de anumiți concurenți, stârnind și mai mult controverse în rândul publicului.

„Parcă nu mai au niciun farmec. Au plecat cândva… să rămâneți plecați. Se simte plictiseala lor în filmări” / „Fac numai mișto de concurenți” / „Trei circari de bucătari, au ajuns și ei vedete”, acestea sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți pe o rețea de socializare.

Mesajele de hate au continuat

După ce comentariile negative au devenit virale pe Facebook, utilizatorii au decis să împrăștie vorba și pe TikTok, platformă unde conținutul se răspândește rapid. Jurații nu doar că au fost criticați sever, dar au primit și amenințări din partea unor internați.

„Fără circ ar fi plictisitor. Așa se face audiență” / „Masterchef, o ciorbă reîncălzită, nimic din farmecul de altădată n-a mai rămas” / „Sunt curios cu cât v-au plătit chefii ăștia ca să fie lăsați să jurizeze”, au comentat internauții.

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu sunt cunoscuți pentru activitatea lor în cadrul emisiunii „MasterChef”, difuzată pe PRO TV. Aceștia au devenit figuri emblematice în domeniul emisiunilor culinare din România, fiind apreciați pentru abilitățile lor de evaluare a preparatelor, dar și pentru umorul pe care îl aduc în platou.

Jurații de la Masterchef nu au avut încă nicio reacție la criticile primite pe rețelele de socializare.

Rămâne de văzut dacă aceștia vor decide să se adreseze publicului în urma comentariilor negative primite din partea internaților.

Comentarii
  • Viorica Momo

    Jurații și emisiunea TV de la Masterchef nu este ca cealaltă emisiune concurenta, imprimul rand nu sunt îmbrăcați în ținuta de bucătar, parca sunt veniți de la discotecă și în al doilea rând concurenți sunt văzuți de Chefii, la cealaltă emisiune concurenta este mai palpitantă pe nevăzute .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`