Prima pagină » Radio » Actualitate » Julie Stanciu, fiica Danei Săvuică, lucrează la Ministerul Mediului. Ce studii are tânăra

Julie Stanciu, fiica Danei Săvuică, lucrează la Ministerul Mediului. Ce studii are tânăra

11 iul. 2023, 13:33,
în Radio

Julie Stanciu este fiica Danei Săvuică din mariajul acesteia cu Răzvan Stanciu, care a durat 25 de ani și s-a încheiat în 2016. Tânăra, care după terminarea facultății a avut câteva job-uri la companii multinaționale, lucrează în prezent la Ministerul Mediului. În plus, Julie Stanciu a studiat peste hotare în timpul facultății, cu bursă Erasmus.

Dana Săvuică nu este doar o personalitate în lumea modei, ci și o mamă dedicată. Vreme de 25 de ani, vedeta a fost căsătorită cu Răzvan Stanciu, cei doi divorțând în 2016. Din mariajul lor a rezultat o fiică pe nume Julie, care în prezent este o tânără pe picioarele ei.

Julie Stanciu, fiica Danei Săvuică, lucrează la Ministerul Mediului

Dana Săvuică s-a ocupat să-i ofere o educație cât mai aleasă fiicei sale. Julie Stanciu, fiica acesteia în vârstă de 29 de ani, a absolvit Facultatea de Științe Politice din București și a avut șansa să studieze peste hotare cu bursă Erasmus. Dana Săvuică are toate motivele să fie mândră de fiica ei, mai ales că în prezent a ocupat o funcție importantă, ce se potrivește domeniului pentru care s-a pregătit în timpul facultății.

Fiica Danei Săvuică, Julie Stanciu, a studiat Științele Politice la Universitatea din București, iar de ceva vreme ocupă un post la Ministerul Mediului.

„Fiica mea stă pe picioarele ei. Fiica mea, Julie, a fost în străinătate cu o bursă Erasmus, dar și-a terminat studiile în București, la Universitate. A făcut Științe Politice. A urmat câțiva ani job-uri la companii multinaționale. Acum a prins un job temporar la Ministerul Mediului. Face ceea ce a învățat să facă în facultate. Asta e foarte bine pentru experiența ei profesională”, a precizat Dana Săvuică de curând.

Ce spune Dana Săvuică despre relația cu fiica ei

Deși fiica Danei Săvuică a fost atrasă și de lumea modei, a ales un drum diferit față de cel al celebrei sale mame. Săvuică a declarat că a avut dintotdeauna o relație frumoasă și deschisă cu fata ei, Julie Stanciu, și că este încântată atunci când aceasta vrea să împrumute o ținută din garderoba ei.

„Nu și-a dorit să intre în lumea aceasta (…) Mentorul ei este tatăl meu. Ea a intrat pe calea diplomației, deci de aia e un subiect tabu, n-are legătură cu lucrurile astea neserioase pe care le facem noi aici. Glumesc, dacă consideram că e superfluu, nu aș fi fost nici eu în lumea asta.

Dar ea intrând în zona aceea, m-a rugat să fiu discretă, mi-a zis: «mami, nu mai vorbi despre mine, nu mai zice una, alta!»

E adevărat că eu am o relație foarte frumoasă cu fiica mea și de mică întotdeauna a venit și a vorbit deschis cu mine, deci nu a simțit nevoia să fie hoțomană, pentru că știa că nu este cazul cu mine”, susținea Dana Săvuică, în urmă cu ceva timp, într-un interviu pentru Ego.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024