Prima pagină » Magazin » Julie Mayaya, cu mama moldoveanca si tata congolez, avea doar 13 ani atunci cand parintii au divortat
Julie Mayaya, cu mama moldoveanca si tata congolez, avea doar 13 ani atunci cand parintii au divortat

Julie Mayaya, cu mama moldoveanca si tata congolez, avea doar 13 ani atunci cand parintii au divortat

27 dec. 2012, 17:35,
Echipa BZI.ro în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:335461;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}
Congoveanca” de conjunctura, dupa cum ii place sa se alinte, Julie Mayaya a devenit, in a doua zi de Craciun, „Vocea Romaniei„. A fost de fiecare data o aparitie electrica, surprinzatoare, exotica, dar calma si sigura in acelasi timp. De altfel, simplitatea si calmul sunt si atributele care au facut o tara intreaga sa se indragosteasca de moldoveanca cu piele de abanos.
Julie este pe jumatate romanca, pe jumatate congoleza. Parintii ei au trait o frumoasa poveste de dragoste la Iasi, unde s-au cunoscut la studii, ambii urmand cursurile Facultatii de Automatica si Calculatoare. De la ei a mostenit Julie nu doar pasiunea pentru muzica, ci pe cea pentru informatica, absolvind, in capital Moldovei, cursurile Colegiului de Informatica. Cu toate acestea, dragostea pentru muzica a urmarit-o pe tanara vedeta pe parcursul vietii. Cand era abia in clasa a cincea a intrat in corul scolii, iar la 15 ani canta cu unul dintre cei mai apreciati artisti ieseni, Victor Lavric, la diverse petreceri si evenimente.
In urma cu mai bine de zece ani, Daniela Rusu, mama concurentei de la „Vocea Romaniei”, povestea intr-un interviu cat de grea a fost integrarea micutei Julie, un copil de culoare, intr-o societate a „albilor”. „Poate vom ramane aici, nu se stie, dar in Congo ne poate fi mai bine. Viata de acolo e mult mai linistita”, afirma femeia in 2002. Julie avea doar 13 ani atunci cand parintii ei au decis sa divorteze, tatal ei intorcandu-se in tara de origine, unde detine si acum o functie publica. Ieseanca a ales sa ramana in Romania, urmand ca tara tatalui ei sa fie doar o destinatie de vacanta.
Participarea la „Vocea Romaniei” a fost pentru Julie Mayaya mai mult decat o confirmare, a fost o provocare. De altfel, aceasta si declara ca, in cazul in care nu o va alege niciunul dintre jurati la preselectii, nu va mai canta niciodata.
sursa: Adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
17 septembrie 2024
17 septembrie 2024