Prima pagină » Cancan » Julia Chelaru, la vârsta marilor împliniri. Vedeta se pregătește de nuntă pentru a doua oară

Julia Chelaru, la vârsta marilor împliniri. Vedeta se pregătește de nuntă pentru a doua oară

06 mai 2022, 09:48,
BZI.ro, în Cancan

Una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul autohton, Julia Chelaru, a ajuns la vârsta marilor împliniri. Focoasa blondină este mai fericită ca oricând alături de bărbatul care i-a cucerit inima și își dorește să facă marele pas. După ce a trecut printr-un divorț scandalos de Bogdan Jianu, artista iubește din nou și își dorește o familie frumoasă. Vedeta se pregătește de nuntă pentru a doua oară.

Julia Chelaru se bucură de viață la vârsta marilor împliniri

Frumoasa blondină Julia Chelaru a ajuns la vârsta de 45 de ani și se bucură din plin de viață. Fosta componentă a trupei Exotic arată spectaculos și face furori de fiecare dată când apare în public. Vedeta atrage privirile tuturor la evenimentele mondene, iar pe rețelele de socializare își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze îndrăznețe. Și frumoasa Dana Săvuică nu ține cont de vârstă și se menține în formă. Vedeta pozează sexy și se mândrește cu un fizic de invidiat.

Julia Chelaru a fost nu de puține ori protagonista unor controverse în spațiul public, având în vedere relațiile sale de dragoste tumultuoase. Artista a trecut în urmă cu câțiva ani printr-un divorț dureros de Bogdan Jianu. După despărțirea de partenerul ei de viață, blondina s-a luptat cu depresia și a reușit cu greu să treacă peste separarea de fostul soț. Bărbatul și-a refăcut viața alături de gimnasta Cătălina Ponor.

În pofida momentelor grele din plan personal, Julia Chelaru se bucură de viață și iubește din nou. De mai bine de 4 ani aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de bărbatul care i-a cucerit inima și care a cerut-o de soție.

Iubitul ei, John, o răsfață ori de câte ori are ocazia cu vacanțe în locuri exotice. Cei doi se afișează împreună pe rețelele de socializare și se declară mai fericiți ca oricând. La vârsta de 45 de ani, Julia Chelaru este pregătită să îmbrace rochia de mireasă pentru a doua oară și să aibă o familie frumoasă.

O altă vedetă care are un trecut amoros controversat este Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu. Aceasta a divorțat de carismaticul artist, dar în prezent cei doi au o relație foarte bună de dragul băiețelului lor, Ayan.

Ce spune vedeta despre planurile sale de căsătorie

Julia Jianu a dezvăluit recent că este pregătită de nuntă și că a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, John. Aceasta își dorește ca marele eveniment să fie unul restrâns, iar ceremonia să aibă loc la malul mării.

„Am fost cerută, bineînțeles, că m-a cerut John. M-a cerut John din al doilea sau al treilea an, categoric că m-a cerut… cum să nu ceri o asemenea bunăciune? (…)

Categoric va fi o nuntă la malul mării și va fi ceva așa mai pe natural, nu neapărat pompos. Eu am avut o nuntă pompoasă, cu mașină de epocă, nu spun că a fost gustul meu sută la sută, nu spus că mi-a displăcut, Doamne ferește! A fost pe gustul lui Jianu și foarte bine că a fost așa, dar acum gustul meu care ar fi, ar fi cu totul altceva, mult mai natural, mai normal, mai firesc, mai pe sufletul meu..”, a mărturisit focoasa blondină.

În prezent, Julia Chelaru se bucură de aprecierea publicului și este extrem de activă în mediul online. Artista își surprinde mereu fanii și nu ezită să pozeze provocator ori de câte ori are ocazia.

La vârsta de 45 de ani, Julia Chelaru se declară o femeie fericită alături de iubitul ei și se pregătește să se căsătorească pentru a doua oară. Vedeta iubește din nou și radiază de fericire alături de partenerul ei de viață.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *