Prima pagină » Cancan » Julia Chelaru, dezvăluiri despre fostul soț. Cum a început relația dintre Bogdan Jianu și Cătălina Ponor

Julia Chelaru, dezvăluiri despre fostul soț. Cum a început relația dintre Bogdan Jianu și Cătălina Ponor

25 iun. 2024, 11:09,
BZI.ro, în Cancan

Julia Chelaru rupe tăcerea și face dezvăluiri despre fostul soț, Bogdan Jianu, care este căsătorit în prezent cu Cătălina Ponor. Fosta membră a trupei Exotic a povestit și ce relație are acum cu fostul partener. Reamintim că Julia Chelaru și Bogdan Jianu au divorțat după ce au fost 18 ani împreună, fiecare refăcându-și viața.

Julia Chelaru și Bogdan Jianu au format mulți ani unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. În cele din urmă au ajuns la divorț pe care l-au ținut o perioadă secret. De curând, artista a dezvăluit în ce relații a rămas cu actualul soț al Cătălinei Ponor.

Julia Chelaru, dezvăluiri despre fostul soț

Julia Chelaru a ales să se despartă în mare secret de Bogdan Jianu, iar la scurt timp după separare a apărut cu noul iubit. După cum a recunoscut artista, resentimente nu au existat niciodată între ei. Solista spune că s-a ajuns la divorț pentru că fiecare își dorea altceva, dar are convingerea că despărțirea a fost de bun augur pentru amândoi.

Fosta membră a trupei Exotic a vorbit și despre legătura pe care o are cu fostul partener. În ceea ce-i privește pe fostul ei soț și Cătălina Ponor, cei doi se cunoșteau de mai bine de un deceniu, însă abia din 2018 au început să formeze un cuplu.

„Nu m-am mirat că sunt împreună. O cunoșteam pe Cătălina din aceeași conjunctură, ieșeam împreună, eram prietene, amice. Am un costum de baie primit cadou de la ea! Nu mă mai miră nimic! Când am aflat că sunt împreună i-am invitat la o cafea. Și ea a zis că e ciudat. Nu cred că au avut o relație înainte să divorțăm, poate doar o simpatie”, declara Julia Chelaru, în emisiunea lui Cătălin Măruță, după divorțul de regizor.

Julia Chelaru vrea să se recăsătorească, dar nu se vede mamă

Julia Chelaru nu se vede mamă în viitor, dar nu spune nu unui alt mariaj. De data aceasta, vrea, însă, să petreacă doar alături de familie și prietenii apropiați. Așadar, când va fi să fie, nu va organiza o nuntă mare, ci va fi un eveniment restrâns.

„Ideea de a fi mămică, nu, sub nicio formă! Da, este clar că am o relație, sunt fericită, sunt OK, dar nu neapărat ne gândim la nuntă. Poate doar dacă îmi doresc eu și mi se pune pata, tocmai în ideea în care îmi doresc o nuntă de vară, atipică, boemă, pentru mine, pentru sufletul meu! Vreau muzică de toate genurile, nebunie cu prietenii de acum! Repet, nu este un scop în sine”, a mai adăugat artista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
25 iulie 2024
25 iulie 2024