Prima pagină » Cultural » Julia Chelaru are o biografie surprinzătoare. Cu ce se ocupă fosta cântăreață de când s-a retras din lumina reflectoarelor

Julia Chelaru are o biografie surprinzătoare. Cu ce se ocupă fosta cântăreață de când s-a retras din lumina reflectoarelor

02 sept. 2022, 08:38,
în Cultural

Una dintre cele mai curtate femei din showbiz-ul autohton, Julia Chelaru, are o biografie surprinzătoare. Frumoasa artistă se bucură de celebritate și de apreciererea publicului. Fosta componentă a trupei Exotic a renunțat de ceva vreme la muzică pentru a se dedica familiei și afacerilor pe care le deține. În ultima perioadă, vedeta a fost o prezență discretă în spațiul public și a apărut destul de rar la tv sau la evenimentele mondene. Puțini sunt cei care știu cu ce se ocupă fosta cântăreață de când s-a retras din lumina reflectoarelor.

Julia Chelaru, cântăreața cu o biografie surprinzătoare

Frumoasa artistă Julia Chelaru se bucură din plin de succes la vârsta de 45 de ani. Vedeta se declară o femeie fericită pe plan personal și profesional. Cu toate că a trecut printr-un divorț dureros de Bogdan Jianu, actualul soț al Cătălinei Ponor, fosta cântăreață și-a refăcut viața  alături de iubitul ei, care a cerut-o de curând în căsătorie.

Julia Chelaru a făcut furori încă din anul 1999, când făcea parte din trupa Exotic, alături de Andreea Bănică și Claudia Pătrășcanu. Succesul fulminant de la acea vreme avea să îi schimbe total destinul. Artista a reușit la începutul carierei sale să își îndeplinească cea mai mare dorință, aceea de a avea o casă. Din primi bani, cântăreața și-a cumpărat un apartament de lux. Puțini sunt cei care știu însă că primul loc de muncă al Juliei Chelaru a fost la o grădiniță, dar pasiunea pentru muzică avea să o propulseze pe marile scene din țară.

„Primii bani câștigați au fost când am fost educator la o casă de copii în Iași și, bineînțeles, că atunci, fiind și la facultate, îi dădeam pe nimicuri, pe un parfum, pe lucruri de acest gen. Primii bani câștigați, mă refer la bani mai mulți, i-am avut  când am fost în trupa Exotic. Cu banii câștigați din concerte mi-am luat prima casă. Am pus ban cu ban și mi-am cumpărat apartamentul. Poate alte persoane s-au gândit să își cumpere mai multe haine scumpe sau vacanțe. Eu am ales să îmi iau în primul rând casă și după aceea alte lucruri. Apartamentul a fost și cea mai mare investiție a mea, cumpărat cu banii din spectacole.”, a declarat vedeta.

Deși trupa Exotic s-a destrămat, Julia Chelaru a continuat să cânte, însă a preferat să se retragă ulterior din lumea mondneă. În prezent, aceasta apare destul de rar la tv sau la evenimente, dorind să stea cât mai departe de lumina reflectoarelor. Aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de logodnicul ei și este pregătită să îmbrace din nou rochia de mireasă, în pofida trecutului amoros controversat.

De provocări pe plan sentimental a avut parte și Dana Săvuică. Aceasta s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri din România și a trecut printr-un divorț dureros. Și frumoasa artistă Diana Matei a trecut prin multe evenimente tensionate în viața de cuplu. Deși au existat numeroase certuri în mariaj, cântăreața nu s-a gândit niciodată să se despartă de soțul ei.

De ce s-a retras din muzică frumoasa vedetă

Julia Chelaru a făcut furori pe vremea când era în trupa Exotic. Ulterior, artista și-a continuat cariera în muzică după ce faimoasa trupă s-a destrămat, însă la scurt timp a decis să se retragă din lumina reflectoarelor.

În prezent, vedeta este o prezență discretă în showbiz-ul autohton și apare rar pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Julia Chelaru se dedică proiectelor sale de suflet și împărtășește cu fanii din mediul online experiențe din viața privată. Fosta cântăreață nu regretă că a renunțat la muzică și este mai fericită ca oricând alături de bărbatul care i-a cucerit inima. Mai mult, vedeta s-a reinventat profesional și cântă la evenimente și petreceri private, abordând și muzică populară.

,,Este viața pe care mi-am dorit-o pentru că sunt foarte bine eu cu mine. Trăiesc cea mai complexă perioadă a vieții mele, cu o viață de cuplu foarte frumoasă, în care eu mă simt foarte echilibrată, foarte mișto, am libertate sută la sută, maximă, libertatea aia frumoasă de femeie care poate să se ducă să-și facă treaba fără să mă oprească nimeni. N-am nici cel mai mic gând de supărare legat de persoana cu care sunt. Stau foarte bine cu spectacolele, mulțumesc lui Dumnezeu! Am nișa asta de spectacole cu cover-uri, muzică populară, muzică de petrecere, care se potrivește foarte mult pentru nunți și nu numai.”, a mărturisit aceasta.

Julia Chelaru s-a reinventat pe plan profesional și apare destul de rar la tv sau la evenimentele mondene. Frumoasa artistă s-a retras de ceva timp din lumina reflectoarelor, însă se bucură din plin de viață și de celebritate alături de logodnicul ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`