Prima pagină » Cancan » Julia Chelaru a dat vestea despre căsătorie. Unde va face nunta fosta componentă a trupei Sexxy

Julia Chelaru a dat vestea despre căsătorie. Unde va face nunta fosta componentă a trupei Sexxy

08 dec. 2023, 11:08,
în Cancan

Julia Chelaru, fosta componentă a trupei Sexxy, a dat recent vestea despre căsătorie, precizând că nunta ar urma să aibă loc anul viitor. Vedeta nu a precizat cine este viitorul ei soț, păstrând discreția cu privire la partenerul său. Anterior, Julia Chelaru a fost căsătorită timp de 9 ani cu Bogdan Jianu, actualul soț al Cătălinei Ponor.

Julia Chelaru, care în 2016 a divorțat de Bogdan Jianu, iubește din nou! Vedeta a lăsat trecutul tumultuos în spate și se pregătește de un mare și important eveniment în viața ei. Vedeta în vârstă de 45 de ani urmează să se mărite!

Julia Chelaru a dat vestea despre căsătorie

Julia Chelaru, fostă componentă a trupelor Exotic și Sexxy, a avut un mariaj timp de 9 ani, care s-a încheiat în 2016. La acea vreme, ea și fostul soț, Bogdan Jianu, au decis să o ia pe drumuri separate. Însă, după o perioadă mai neagră în viața sa, se pare că a răsărit din nou soarele pe strada sa.

În cadrul unui interviu acordat Antena Stars, Julia Chelaru a vorbit despre noua sa relație, una extrem de serioasă, care o da duce din nou la altar. Vedeta din showbiz-ul românesc a mărturisit că este îndrăgostită, însă nu vrea să își mai afișeze public relația.

„Am fost măritată, am fost ani de zile cu un om. Nu spun că sunt singură acum, am și eu pe cineva, dar eu nu o să apar public cu acel cineva până nu e ceva sigur”, a declarat Julia Chelaru.

Și se pare că e sigur. Întrebată dacă s-a gândit și la marele moment în care va îmbraca rochia de mireasă, Julia Chelaru a precizat că totul este pus la punct, iar marele eveniment va avea loc în 2024.

„Mă gândesc la o nuntă pe malul mării. Vă invit. Suntem împreună de aproape un an”, a mai precizat vedeta.

De ce s-au despărțit Bogdan Jianu și Julia Chelaru

Julia Chelaru și Bogdan Jianu au decis să pun punct căsniciei după nouă ani. Amintim că unul dintre motivele pentru care cei doi au decis să se separe ar fi fost distanța, deoarece bărbatul plecase cu munca la Târgoviște, în timp ce cântăreața rămăsese în București.

Între timp, Bogdan Jianu s-a căsătorit cu fosta gimnastă Cătălina Ponor, iar cei doi tocmai au anunțat că așteaptă al doilea copil. De cealaltă parte, și Julia Chelaru și-a refăcut viața, care va culmina cu o nouă căsătorie, programată pentru anul viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *