Prima pagină » Actualitate » Judecatorul Dan Artenie prins la mijloc in scandalul dintre parinti si vecini
Judecatorul Dan Artenie prins la mijloc in scandalul dintre parinti si vecini

Judecatorul Dan Artenie prins la mijloc in scandalul dintre parinti si vecini

09 apr. 2014, 10:56,
Echipa BZI.ro în Actualitate
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:427801;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}
Judecatorul Dan Artenie, de la Tribunalul Sindic Iasi, este victima colaterala in scandalul dintre parintii sai si vecini. Pentru ca parintii si vecinii lor se cearta pe o bucata de teren, ca sa se razbune, vecinii i-au facut lui Dan Artenie o reclamatie la Agentia Nationala de Integritate (ANI). De altfel, in cursul acestei saptamani, la redactia BUNA ZIUA IASI a sosit o copie dupa o reclamatie ANONIMA facuta la ANI pe numele judecatorului Dan Artenie.

Citeste si Judecatorii confirma jaful de la Avicola

Apoi, la telefonul redactiei a sunat o persoana de pe numar ascuns si care nu a vrut sa-si decline identitatea. A spus doar ca exista o reclamatie facuta la ANI pe numele lui Dan Artenie si daca o vom publica ne ofera suma de 300 de lei. Cand a aflat ca este imposibil ca BZI sa publice reclamatii anonime si, cu atat mai putin, contra-cost, barbatul de la telefon a spus ca va merge la alte ziare. 

Cel mai probabil, judecatorul Dan Artenie i-a suparat pe cei de la ziarul din Bucsinescu, pentru ca nu a vrut sa ofere informatii. Ce-i drept, acesta este si extrem de scump la vorba, desi functia pe care o detine i-ar impune sa fie mult mai deschis cu informatiile de interes public. Totusi, nu este normal ca un cotidian sa publice reclamatii anonime si cu atat mai mult contra-cost. Daca ar fi sa luam in considerare toate reclamatiile anonime care au venit pe adresa redactiei BZI, mai aveam putin si ar fi trebuit sa scriem ca judecatori sau politisti au furat Palatul Culturii sau au vandut droguri. De aceea, aceste reclamatii anonime si neasumate de nimeni ar trebui tratate cu maxima atentie. Ciudat este ca aceiasi ziaristi deontologi nu au vazut ani la randul coruptia din Iasi, patronata de Cristian Adomnitei, Relu Fenechiu sau Gheorghe Nichita. 
Agentia Nationala de Integritate va da verdictul in cazul averii detinuta de judecatorul Dan Artenie, dar interesant este faptul ca judecatorii SINDIC de la Iasi ar fi trebuit sa atraga raspunerea actionarilor de la ziarul din Bucsinescu pentru nenumaratele firme bagate in faliment si in lichidare, chiar la lichidatorul Corneliu Mititelu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`