Prima pagină » Local » Judecătorii nu vor avea milă față de acest ieșean! Bărbatul care a încercat să îi facă felul unei femei a fost trimis în judecată pentru tentativă de viol

Judecătorii nu vor avea milă față de acest ieșean! Bărbatul care a încercat să îi facă felul unei femei a fost trimis în judecată pentru tentativă de viol

25 aug. 2022, 02:00, 1 ,
Violina GORCINSCHI, în Local

Un bărbat din județul Iași profitat de faptul că avea mai multă forță decât o femeie și a încercat să o forțeze să întrețină relații sexuale cu aceasta. Petronel Lilian Stamatin are multe probe împotriva sa și a fost trimis în judecată pentru tentativă de viol. Individul a stat la „răcoare” pentru fapta de care este suspectat

Un individ din Iași, Petronel Lilian Stamatin, a fost trimis în judecată pentru tentativă de viol. În urma anchetei efectuate de procurori s-au strâns suficiente probe care să îl incrimineze pe bărbat. Astfel, ieșeanul are în fața sa un întreg proces penal care urmează să se desfășoare pentru a se stabili exact dacă este sau nu vinovat. Dacă magistrații vor fi convinși de vinovăția acestuia, Petronel Lilian Stamatin riscă ani grei de pușcărie.

o femeie cu palma in fata

Ieșeanca a reușit să scape după ce a strigat, cerând ajutorul vecinilor

Petronel Lilian Stamatin, acuzat de tentativă de viol

doi agenti de politie

Polițiștii ieșeni l-au identificat pe suspect și l-au „săltat”, ducându-l la secție

Luna trecută, ieșeanul ar fi găsit victima perfectă pentru planul pe care îl avea în minte. După ce a consumat cantități mari de băuturi alcoolice, acesta s-a decis că ar dori să îi facă felul unei ieșence, știind că este vulnerabilă. Femeia, în vârstă de 42 de ani, din localitatea Glodenii Gândului, județul Iași, trăia singură, astfel că bărbatul credea că nimeni nu ar fi fost în preajmă atunci când ar fi vrut să își pună planul în aplicare.

„Persoana vătămată se pregătea de culcare, în momentul în care a intrat inculpatul în locuinţă. Acesta din urmă a cuprins-o în braţe pe victimă şi a trântit-o pe pat. Fiind deasupra victimei, inculpatul a încercat să o dezbrace. În acel moment, femeia a strigat după ajutor, fapt ce a alertat vecinii. Aceştia au venit la faţa locului şi au încercat să intre în casă. Acest lucru l-a alertat pe inculpatul care a fugit prin grădina din spatele locuinţei”, a declarat Dragoş Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Din fericire pentru femeie, vecinii i-au sărit în ajutor și a reușit să scape din mâinile individului. Ulterior, a fost chemată Poliția care a efectuat cercetări în acest caz.

maini incatusate

Ieșeanul a stat în arest preventiv vreme de 30 de zile

Bărbatul a fost luat pe sus de polițiști și, ulterior, introdus în arest preventiv

o sala de judecata

Judecătorii ieșeni se vor ocupa de soluționarea cazului de tentativă de viol

Oamenii legii au făcut cercetări în cazul bărbatului care a încercat să o violeze pe ieșeancă. Astfel, au reușit să îl identifice și să îi ceară explicații, la secție. În urma anchetei desfășurate l-au dat pe ieșean pe mâna procurorilor care au cerut, la rândul lor, măsura arestului preventiv față de acesta. Magistrații Judecătoriei Iași emis un mandat de arestare preventivă pentru Petronel Lilian Stamatin.

„Instanţa admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în ceea ce îl priveşte pe inculpatul Petronel Lilian Stamatin. Dispune arestarea preventivă a inculpatului cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de viol pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, au declarat judecătorii ieşeni.

Nici după cele 30 de zile povestea nu s-a încheiat pentru bărbat, ci este doar începutul. Urmează ca judecătorii să analizeze probele și să dezbată cazul în cadrul procesului, iar apoi să stabilească dacă este vinovat sau dacă acuzațiile nu au temei. Zilele trecute, Petronel Lilian Stamatin a fost trimis în judecată, sub acuzația de tentativă de viol.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *