Prima pagină » Local » Judecătorii ieșeni au decis: Autorii jafului armat din Nicolina rămân în arest preventiv pentru 30 de zile – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO

Judecătorii ieșeni au decis: Autorii jafului armat din Nicolina rămân în arest preventiv pentru 30 de zile – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO

14 oct. 2022, 16:25,
în Local

Cei doi suspecți de la cazinoul spart din Nicolina au fost prezentați astăzi, 14 octombrie, în fața judecătorilor. Magistrații ieșeni au hotărât ca autorii jafului să rămână în arest 30 de zile.

Amintim faptul că un atac armat a avut loc în dimineața zilei de 11.10.2022, la un cazino din Nicolina. O tânără a fost împușcată de un individ mascat, care mai apoi a plecat cu o geantă în care se aflau câteva zeci de mii de lei.

„La data de 11 octombrie a.c., în jurul orei 05.00, polițiștii ieșeni au fost sesizați cu privire la faptul că angajata unei societăți comerciale ar fi fost agresată de un bărbat cu un dispozitiv tip teaser, iar ulterior acesta i-ar fi luat aproximativ 35.000 lei din casa de marcat. În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și Biroului de Investigații Criminale Iași, la data de 13 octombrie a.c., bărbatul bănuit de comiterea infracțiunii a fost depistat și condus la cercetări.

Totodată, a fost condusă la sediul Poliției și o femeie, bănuită de complicitate la comiterea acestei fapte. De asemenea, pe parcursul cercetărilor, cu sprijinul luptătorilor SAS Iași, au fost efectuate două percheziții domiciliare, pe raza mun. Iași, fiind recuperat peste 70% din prejudiciu. Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției pentru Operațiuni Speciale din cadrul IGPR și UTAI Iași. Cercetările continuă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *