Prima pagină » Local » Judecătorii i-au interzis unui ieșean să mai meargă la concerte și spectacole! Totul, după ce bărbatul a fost săltat la Festivalul „Afterhills”!
Judecătorii i-au interzis unui ieșean să mai meargă la concerte și spectacole! Totul, după ce bărbatul a fost săltat la Festivalul

Judecătorii i-au interzis unui ieșean să mai meargă la concerte și spectacole! Totul, după ce bărbatul a fost săltat la Festivalul „Afterhills”!

23 feb. 2022, 02:00,
Ciprian Nedelcu, în Local

Magistrații i-au interzis unui ieșean să mai meargă la concerte. Asta, după ce bărbatul a fost săltat la Festivalul „Afterhills”! Mai exact, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat pe Victor Luca la un an de închisoare, cu amânare, pentru deţinere, fără drept, de droguri de mare risc în vederea consumului propriu. Pe lângă această pedeapsă, ieșeanul are și interdicția de a participa la concerte, spectacole și festivaluri.

În cadrul unei sentințe emise în urmă cu două zile, judecătorii i-au interzis unui ieșean să mai meargă la concerte și spectacole! Totul, după ce bărbatul a fost săltat la Festivalul „Afterhills”! Astfel, magistrații din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat pe Victor Luca la un an de închisoare, cu amânare, pentru deţinere, fără drept, de droguri de mare risc în vederea consumului propriu. Pe lângă această pedeapsă, ieșeanul are și interdicția de a participa la concerte, spectacole și festivaluri.

„Instanța dispune amânarea aplicării pedepsei pe un termen de supraveghere de 2 ani. Pe durata termenului de supraveghere, inculpatul trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere: (…) obligaţia de a nu se afla la spectacole, concerte şi festivaluri. De asemenea, îi impune obligaţia de a presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 30 de zile, fie în cadrul unei instituţii aflate în subordinea Direcţiei de Asistenţă Comunitară Iaşi, fie în cadrul unei instituţii aflate în subordinea Direcţiei Exploatare Patrimoniu Iaşi”, au afirmat magistrații ieșeni.

În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Judecătorii i-au interzis unui ieșean să mai meargă la concerte

Așadar, magistrații i-au interzis unui ieșean să mai meargă la concerte. Asta, după ce Victor Luca a fost săltat la Festivalul „Afterhills”. De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul lui Victor Luca a început pe data de 29 iunie 2021. Anchetatorii l-au trimis în judecată pe ieșean sub acuzația de deţinere, fără drept, de droguri de mare risc în vederea consumului propriu. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz relativ similar.

„Pe 25 august 2019, inculpatul a deţinut, fără drept, în vederea consumului propriu, cantitatea de 3,32 grame de substanţă pulverulentă care conţine methylenedioxymetamfetamine (MDMA), 4 comprimate care conţin ca substaţă activă methylenedioxymetamfetamine (MDMA) şi cantitatea de 0,48 grame fragmente de comprimate ce conţin ca substanţă activă methylenedioxymetamfetamine (MDMA), drog de mare risc”, au subliniat oamenii legii.

Scandalul a izbucnit după ce bărbatul a fost săltat la Festivalul „Afterhills”

Anchetatorii ieșeni au adăugat că, pe 25 august 2019, în jurul orei 3:00, membrii unei patrule de jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău, aflaţi în timpul executării misiunii de asigurare a ordinii publice la Festivalul „Afterhills”, au fost solicitaţi de către agenţi de pază din cadrul Gip Est Security pentru sprijin la controlul de securitate efectuat asupra unei persoane neidentificate la momentul respectiv. În timpul efectuării controlului, persoana respectivă a abandonat un rucsac de culoare neagră şi a fugit.

„Ulterior, persoana respectivă a fost găsită şi identificată ca fiind inculpatul Victor Luca. Ulterior, inculpatul fost condus la audieri. S-a efectuat controlul rucsacului respectiv, iar, cu această ocazie, s-a descoperit un recipient din plastic de culoare albă cu inscripţia „cărbune medicinal, nature help” în interiorul căruia s-au găsit următoarele: 1 pliculeţ autosigilant ce conţinea o substanţă pulverulentă de culoare gălbuie-maronie, 1 pliculeţ autosigilant ce conţinea mai multe fragmente de substanţă solidă de culoare gălbuie-maronie şi o cantitate de substanţă pulverulentă de aceeaşi culoare, 1 doză din material plastic transparent, lipită la capăt prin topire, care conţinea o substanţă pulverulentă de culoare gălbuie-maronie, 4 comprimate în formă de craniu cu logo-ul „MB – My Brand”, de culoare gălbuie-maronie, 2 fragmente de comprimat de culoare culoare gălbuie-maronie”, au spus oamenii legii.

În faţa instanţei de judecată, ieșeanul Victor Luca a recunoscut săvârşirea faptei. Acum, judecătorii i-au interzis ieșeanului să mai meargă la concerte și spectacole.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *