Prima pagină » Local » Judecătorii au respins contestația făcută de un membru al clanului Corduneanu
Judecătorii au respins contestația făcută de un membru al clanului Corduneanu

Judecătorii au respins contestația făcută de un membru al clanului Corduneanu

30 nov. 2019, 04:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Unul dintre membrii clanului Corduneanu vrea să fie liber. Astfel, Alex Corduneanu a contestat măsura arestării preventive, dispusă în cazul său de judecătorii ieșeni. Însă, Curtea de Apel Iași a respins ieri contestația.

„Instanța respinge, ca nefondată, contestația formulată de inculpatul-contestator Corduneanu Alex împotriva încheierii de ședință pronunțată de Tribunalului Iași”, au precizat magistrații.
Pe de altă parte, procurorii au solicitat ieri Tribunalului Iași să dispună prelungirea arestului în cazul lui Alex Corduneanu. Urmează ca magistrații ieșeni să dispună în acest sens.
Amintim că, recent, instanța a admis propunerea formulată de DIICOT Iași și a dispus arestarea preventivă a fiului clanului, Costel Corduneanu. Numai că Alex Corduneanu era internat în Institutul de Psihiatrie „Socola”, conform procedurii.

Cazul a fost preluat de oamenii legii din Iași

Alex Corduneanu a fost ridicat de polițiști după ce a fost prins având droguri asupra lui. Totul s-a întâmplat la Vaslui, dar cazul a fost preluat de oamenii legii din Iași. Alex Corduneanu a precizat că avea drogurile pentru consum propriu. Cu toate acestea, el a fost ridicat și dus inițial la Institutul de Psihiatrie „Socola”.
Acesta a fost prins dintr-o întâmplare, el nefiind urmărit de polițiști. În Bârlad a fost spart un magazin, iar suspecții au folosit o mașină roșie. Pentru a ajunge la ei, polițiștii vasluieni au organizat filtre în mai multe zone din județ.
Însă, la un moment dat, la intrarea în Vaslui, a fost trasă pe dreapta o mașină marca Seat. În mașină se aflau trei persoane. Polițiștii au încercat să discute cu șoferul și pasagerii, însă toți aveau un comportament ciudat. Oamenii legii au făcut verificări și au descoperit droguri la Alex Corduneanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *