Prima pagină » Local » Jucătorii de la Politehnica Iași au plecat în deplasare, la Arad, pentru meciul cu UTA. Emil Săndoi vrea să îl învingă și pe Mircea Rednic
Jucătorii de la Politehnica Iași au plecat în deplasare, la Arad, pentru meciul cu UTA. Emil Săndoi vrea să îl învingă și pe Mircea Rednic

Jucătorii de la Politehnica Iași au plecat în deplasare, la Arad, pentru meciul cu UTA. Emil Săndoi vrea să îl învingă și pe Mircea Rednic

21 sept. 2024, 02:00,
Petronel Ștefan în Local

După victoria muncită cu Universitatea Craiova, jucătorii de la Poli Iași vor merge în deplasare, la Arad, pentru un nou meci dificil. Starea de spirit de la echipă s-a îmbunătățit, iar fotbaliștii au speranțe mari

Emil Săndoi a reușit să revitalizeze echipa chiar după un meci, însă mai este mult de muncă pentru realizarea obiectivului principal. Totuși, deja s-a văzut o schimbare de atitudine, în ceea ce privește colectivul de la Poli Iași. Fanii se așteaptă acum ca echipa să înregistreze un nou rezultat pozitiv.

Jucătorii de la Poli Iași vor avea meci în deplasare cu UTA Arad

Ieșenii sunt pe val după ultima partidă în Copou, când au reușit să învingă Universitatea Craiova cu scorul de 2-0. De partea cealaltă, UTA Arad nu se află în cea mai bună perioadă, echipa este pe locul 14, cu doar 8 puncte acumulate. Va fi un duel, cu siguranță, interesant între două nume importante din fotbalul românesc, Emil Săndoi și Mircea Rednic. Partida se va desfășura luni, 23 septembrie 2024, de la ora 18.00, pe stadionul din Arad.

„Venim după o victorie, un rezultat pozitiv, foarte important pentru noi. Suntem conștienți că ne așteaptă o partidă dificilă, UTA are pe bancă un antrenor cu experiență, jucători străini. Au omogenitate în cadrul grupului, mulți dintre jucători au jucat și în campionatul trecut. În ceea ce ne privește pe noi, avem un jucător care o să ne lipsească foarte mult, este vorba despre Bordeianu, iar în rest, mai sunt unele probleme medicale, care mi-aș dori să se rezolve până la ora jocului”, a transmis Emil Săndoi, antrenorul Politehnicii Iași.

Emil Săndoi înțelege faptul că nu este suficientă doar victoria cu Craiova și este nevoie de mai mult.

„Este foarte importantă continuitatea pe care o ai în rezultate. Ne dorim un rezultat pozitiv pentru a confirma jocul și rezultatul cu Craiova. Nu putem vorbi despre o favorită, sunt câteva echipe în campionatul nostru, care sunt puțin peste celelalte, în rest, nivelul este echilibrat”, a mai adăugat Emil Săndoi.

Starea de spirit s-a îmbunătățit

S-a văzut clar și la ultimul meci că starea de spirit de la echipă este total diferită față de ce era în urmă cu două săptămâni. De asemenea, Emil Săndoi a reușit să întărească apărarea. Cunoscut ca fiind un tehnician care pune accentul pe apărare, la meciul cu Universitatea Craiova, jucătorii săi au avut multe momente importante în atac, fiind aproape să înscrie în mai multe rânduri. Obiectivul principal al lui Emil Săndoi este să salveze echipa de la retrogradare, iar până acum este pe drumul cel bun.

„Va fi greu, dar trebuie să ne concentrăm. După meciul cu Craiova, avem mai multă încredere în noi. Obiectivul nostru este să venim înapoi cu 3 puncte, să legăm două victorii la rând. Cu siguranță, terenul va fi mai bun față de meciul trecut. E frumos, pentru orice atacant, să înscrie. Încă sunt puțin furios că nu am înscris la prima ocazie, însă cel mai important este că am învins. Personal, este foarte bine, iar acum sper să înscriu și la următorul meci.

Jucătorii de la Poli Iași se așteaptă la 3 puncte în partida din deplasare cu UTA Arad.

Comentarii
  • Va fi greu, victoria cu oltenii s-a datorat în mare parte terenului fără sistem de drenaj. În iarnă Săndoi va trebui să facă curățenie la echipă, să dea afară toți puturoșii.

  • Așa au făcut și cu tony la început au jucat ceva fotbal apoi ciuciu fotbal dar leafa lea mers din plin–ar fi bine ca săndoi să nu se lase păcălit de nonfotbaliști din lot și să fie ferm cu asfel de puturoși

  • Foarte bine. Ramineti acolo !!!

  • Suporter iesean

    Au postat 3 suporteri de carton care doresc răul echipei,care jignesc în permanență jucătorii. Îmi e greață de asemenea specimene.

  • ultras_POLI-Iasi

    cu multa ambitie si daruire, se poate casstiga la Arad, asa cum s-a castigat si la FCSB !!

    HAI POLI !! HAI IASUL !! spre rusinea lor, handbalistele fac de rusine Iasul, nu pricep tp ce se dau milioane de euro la handbal? ca sa luam peste 35 de goluri meci de meci? Nu mai vin la stadion sa fie prezentate? isi iau un mare huo..

    Trebuie stopata risipa de bani cu CSM la handbal, dati banii aia la fotbal mai bine, faceti echipa buna de handbal atunci cand avem noua sala…pana atunci STOP bani la handbal, dati bani aiurea !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`