Prima pagină » Local » Jucătorii de la Poli Iași au revenit în Copou. Iată când va fi primul meci pe Stadionul „Emil Alexandrescu”

Jucătorii de la Poli Iași au revenit în Copou. Iată când va fi primul meci pe Stadionul „Emil Alexandrescu”

17 iun. 2024, 02:00,
Petronel Ștefan, în Local

Politehnica Iași a revenit în Copou, iar jucătorii sunt pregătiți pentru următorul meci amical. Fotbaliștii lui Tony au avut parte de cinci zile de antrenament intens la Cheile Grădiștei

Pe 22 iunie 2024, de la ora 11:00, Politehnica Iași va juca pe Stadionul „Emil Alexandrescu” contra celor de la CSM Pașcani, formație de liga a patra. Meciurile amicale sunt un prilej pentru Tony de a testa fotbaliștii noi. Ieșenii au jucat ieri împotriva celor de la ASF Hărman, meci pe care l-au câștigat, iar Jatoba a marcat trei goluri.

Jucătorii de la Poli Iași au revenit în Copou

Fotbaliștii ieșeni au tras tare în perioada de pregătire de la Cheile Grădiștei pentru a îl impresiona pe tehnicianul portughez Tony da Silva. Acesta l-a introdus și pe brazilianul Tailson în jocul de pregătire contra celor de la ASF Hărman. Fanii își pun mari speranțe în sezonul viitor și vor să vadă o echipă care se va bate pentru accederea în play-off. Superliga va începe pe 13 iulie 2024, iar deocamdată nu știm exact cum va arată formula de joc a ieșenilor.

Din fericire, Tony a reușit să-și păstreze nucleul de fotbaliști care au fost decisivi sezonul trecut. Alin Roman, Harrison, Samayoa și Bordeianu se pregătesc intens. Este timpul ca Harrison să fie mai decisiv în atac, având în vedere că Adel Bettaieb și Sergiu Buș au plecat de la club. Un lucru îmbucurător este faptul că Luca Mihai a revenit la echipă și se antrenează normal. Acesta poartă o cască de protecție, deoarece nu s-a vindecat complet după ce a fost accidentat într-un meci cu Dinamo.

Campania de transferuri continuă

Claudio Moreira da Silva, cunoscut drept Claudio Silva, și Guilherme Araujo Suarez, recunoscut ca Guilherme, urmează să semneze cu echipa din Copou. Ambii jucători au 23 de ani și provin de la echipe de liga a doua din Portugalia. Claudio Silva vine de la Feirense, dar a jucat și pentru Porto, iar Guilherme de la Oliveirense, unde a fost împrumutat de Braga. Tony i-a monitorizat pe cei doi jucători și a reușit să îi convingă să facă parte din proiectul Politehnicii Iași. Ambii fundași au peste 1.86 metri și stau bine la jocul aerian, dar și cu mingea la picior. Totuși, este nevoie de un portar nou, cu experiență, iar acum rămâne de văzut dacă și pentru atac vor mai fi întăriri.

„Mai avem nevoie de un mijlocaș și un portar cu experiență deocamdată, iar ulterior vedem ce intenții va mai avea Tony. Campania de transferuri este mai lungă, deci avem timp să analizăm”, au transmis oficialii clubului.

Tony își va monitoriza jucătorii de acum în Copou, iar Politehnica Iași va disputa primul meci de acasă în acest sezon într-un amical cu CSM Pașcani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *